• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Öyle yapıyorum canım hemen basıyorum selpağı biraz az aksın diye ama sıkıntım yatağın batması değil daha çok içimde sperm kalmaz mı korkusu :KK43:çok şükür ki eşimin sperm sayımı iyi inşallah Rabbim nasip eder tez zamanda artık bi mucize duymaya o kadar ihtiyacım var ki...

Yok cnm aksin bisey olmaz cok hizli bi sekilde rahme gidiyo zaten spermler. Akiyor olmasi icinde bisey kalmiyo hissi vermesi korkutmasin seni. Bide iliski sonrasi icinden spermlerin gitmesi yani o islaklik hissinin gitmesi 6-8saat suruyo. Gun icinde bile hala aktigini hissedersin. Bunlar normal merak etme kaliteliler yol aliyo rahimde

Yok cnm aksin bisey olmaz cok hizli bi sekilde rahme gidiyo zaten spermler. Akiyor olmasi icinde bisey kalmiyo hissi vermesi korkutmasin seni. Bide iliski sonrasi icinden spermlerin gitmesi yani o islaklik hissinin gitmesi 6-8saat suruyo. Gun icinde bile hala aktigini hissedersin. Bunlar normal merak etme kaliteliler yol aliyo rahimde
Ayy inşallah canım az önce test yaptım kpyulaşmış ama tam istediğim gibi değil yarın inşallah pik yapar sonrada çatlar umarım haftasonuna geldiği iyi oldu bolca çalışırız ;)

Kızlar öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .Ben de 10 aylık evliyim 4 aydır yumurta takibi yaptırıyorum .Ama 2 aydır yumurtam olgunlaşmıyor çatlamıyor .Hormon testlerim normal .1 ay normal çatladı progesteron değerim 14 çıktı ama geçen ay çatlamamış kist olmuş doktor dk hapı vermedi çocuk isteği var diğer ay adetle gider dedi .Adetin 13 .günü gel yumurtaya bakalım dedi gittim olgunlaşmş yumurta yok dedi .Bu süreçte ne yapabilirim ?

Ben problemi eşimde biliyordum eşim varikosel ameliyatı olmuş bekarken .Ama onun değerleri normal sadece morfoloji istenilen seviyede değil .Problem sanırım ben de ayrıca 4 cm miyom varmış ben de rahmin dışına doğru bu halde hamile kalan var mı?

Kızlar öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .Ben de 10 aylık evliyim 4 aydır yumurta takibi yaptırıyorum .Ama 2 aydır yumurtam olgunlaşmıyor çatlamıyor .Hormon testlerim normal .1 ay normal çatladı progesteron değerim 14 çıktı ama geçen ay çatlamamış kist olmuş doktor dk hapı vermedi çocuk isteği var diğer ay adetle gider dedi .Adetin 13 .günü gel yumurtaya bakalım dedi gittim olgunlaşmş yumurta yok dedi .Bu süreçte ne yapabilirim ?
Bal çörek otu tarçın kür yap büyütür inşallah

Sogan kuru ve balli corek otunu uygula. Insallah sifa bulursun. Doktorun ilac yazmadiysa dogal tedaviler senin cok iyi olur

Kız nasıl benimki de 28 seninle 2 gün mü var aramızda?? inşallah gelmez bu bat da bebişimiz gelir
Valla kuzu takvim öyle diyor :) iki aydır 30 yada 31 günde oluyorum canım inşallah ama ben pek bi yormuyorum kendimi bu ara başka şeylerle meşgulüm kafam rahat çok şüküüürr gelirler zamanı gelince rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla ve tez zamanda

Valla kuzu takvim öyle diyor :) iki aydır 30 yada 31 günde oluyorum canım inşallah ama ben pek bi yormuyorum kendimi bu ara başka şeylerle meşgulüm kafam rahat çok şüküüürr gelirler zamanı gelince rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla ve tez zamanda
Aynen öyle canım zamanı var herşeyin inşallah nasip olur tez zamanda en güzeli kafaya takmamak

Back
X