• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım benimde cumartesi pik yaptı pazar öğleden sonra silik oldu bende cuma akşamı ve pazar öğleni degerlendirdim birde bu akşam olur galiba ondan sonra hayırlısı :) benim klomen kullanmadığım zaman 10. Günde yumurtlama oluyo ama normalde 13. Günse yumurtlarum.. Geçmiş olsun eşine canım 1 gün daha dayansın :halay:

hadi bakalım rast gele canım. :KK6:

seninde erken oluyormuş benim hiç bu kadar erken olmazdı ilaç kullanmadım zaten şimdiye kadar yumurtlamaya yönelik

vallahi öyle olacak adamın yakasına yapışmam gerek:KK48:

amin canım sen nasılsın
çok fena farenjit oldum ablacım :( arabada klima çarptı galiba adetime de 4 gün var doktora gitsem antibiyotik başlar hatta iğne bile verebilir napsam bilemedim. Gebelik testi yapayım diyorum en azından içim rahat kullanırım antibiyotiği.. zaten çok zor bu ay ama kuşku olmasın diye.... sen nasılsın ablacım

çok fena farenjit oldum ablacım :KK43: arabada klima çarptı galiba adetime de 4 gün var doktora gitsem antibiyotik başlar hatta iğne bile verebilir napsam bilemedim. Gebelik testi yapayım diyorum en azından içim rahat kullanırım antibiyotiği.. zaten çok zor bu ay ama kuşku olmasın diye.... sen nasılsın ablacım
Canım tuzlu suyla gargara yap bide adaçayı ile iyi gelir enfeksiyon kırıcı özelliği var onların bende de var kronik benimki ilaç kullanmıyorum bunlar kurtarıcım

Canım tuzlu suyla gargara yap bide adaçayı ile iyi gelir enfeksiyon kırıcı özelliği var onların bende de var kronik benimki ilaç kullanmıyorum bunlar kurtarıcım
gece 1 saat bile uyuyamadım afedersin tükrüğümü bile yutamıyorum :( nasıl becerdim bilmiyorum akşam adaçayı içtim zencefil bal yedim sirkeli su içtim. şimdi az da olsa yutkunuyorum :( daha ağırlaşır diye korkuyorum ateş yaparsa diye

benim hamile kaldığımda öyle olmuştu o zaman babam ve oğlum vardı o filmi izlerken nasıl içim dışıma çıkmıştı ağlamaktan anlatamam eşim anlamsız anlamsız bakıyordu ağlamalarıma inyşallah seninde meleğin seninledir.

Ayyy ablacm Rabbm sesini duysun inşallah ya.aynen oyle inanki esim bakiyo ben bile kndimi anliyamiyormki o anlasn.bat 21 mayis abla son 6 yani bakalm insallah hayrlisiyla ablacm.elimde iyi temzlk icin kadn tuttm abla yormadm kndimi elimi yani

gece 1 saat bile uyuyamadım afedersin tükrüğümü bile yutamıyorum :KK43: nasıl becerdim bilmiyorum akşam adaçayı içtim zencefil bal yedim sirkeli su içtim. şimdi az da olsa yutkunuyorum :KK43: daha ağırlaşır diye korkuyorum ateş yaparsa diye
Yavrum ada çayını içme adet söktürücü özelliği var ama günde dört kez gargara yaparsan iyi gelir ateşin yükselmez enfeksiyor artmadığı için bide iş güç yapmazsan iyi olur dinlen çünkü dinlenmeyince daha azıtıyor bilmez miyim ya benim ses yerlere iniyor korku filmlerinden çıkmış gibi konuşuyorum fredy oluyorum kız bildiğin :)

he valla girdim çıkamıyorum çalışmalara:KK70:yok canım ya haftasonu çalışmadığım için giremiyorum kk ya işlerde yoğun bu aralar fırsat buldukça işte yazıyorum size..bende durumlar aynı devam sen nasılsın:KK50:
bende iyiyim canım cumartesi günü testim pik yaptı pazar öğlen silikleşti bende perşembe cuma akşam ve pazar öğleni degerlendirdim birde bu akşam olur ondan sonrası nasip bakalım çok akıntılı bir ay geçirdim hsg den sonradan hemen başladı akıntı bakalım ;) inş bu ay gelir meleklerimizi....

Back
X