- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.101
Bende iyiyim çok şükür o da biraz toparladı canım aktardan yağ aldım sürüyorum iyi geliyor memnun kaldıiyiyim şükür
sen nasılsın arkadaşım enişte nasıl oldu, rabbim dualarını kabul eylesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim çok şükür o da biraz toparladı canım aktardan yağ aldım sürüyorum iyi geliyor memnun kaldıiyiyim şükür
sen nasılsın arkadaşım enişte nasıl oldu, rabbim dualarını kabul eylesin
Canım benimde cumartesi pik yaptı pazar öğleden sonra silik oldu bende cuma akşamı ve pazar öğleni degerlendirdim birde bu akşam olur galiba ondan sonra hayırlısı :) benim klomen kullanmadığım zaman 10. Günde yumurtlama oluyo ama normalde 13. Günse yumurtlarum.. Geçmiş olsun eşine canım 1 gün daha dayansın![]()
Amin kuzu ben çocuk için gitmedim tabi ama onun içinde dua ettim sizlerede kendimede isteyen herkesedeGünaydın kızlar... Allah kabul etsin canımm...Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin evlat...
çok fena farenjit oldum ablacımamin canım sen nasılsın
anladım canım Allah kabul etsin niyetini de... seneye anneler günün de bebişli oluruz inşallahhhAmin kuzu ben çocuk için gitmedim tabi ama onun içinde dua ettim sizlerede kendimede isteyen herkesede

Kuzu benim 13 gün sürdü bence beklegünaydın kızlar iğnein 12. günü silik bir çizgi çıktı. iğne etkisi geçmişmidir. Çığlık atmaya ne zaman başlayabilirim
Hadi ya erkn mi heyecan yaptım acabaKuzu benim 13 gün sürdü bence bekle
Canım tuzlu suyla gargara yap bide adaçayı ile iyi gelir enfeksiyon kırıcı özelliği var onların bende de var kronik benimki ilaç kullanmıyorum bunlar kurtarıcımçok fena farenjit oldum ablacımarabada klima çarptı galiba adetime de 4 gün var doktora gitsem antibiyotik başlar hatta iğne bile verebilir napsam bilemedim. Gebelik testi yapayım diyorum en azından içim rahat kullanırım antibiyotiği.. zaten çok zor bu ay ama kuşku olmasın diye.... sen nasılsın ablacım
Yani bekle canım olabilirde ama garantiye al derim belli olmuyorHadi ya erkn mi heyecan yaptım acaba
gece 1 saat bile uyuyamadım afedersin tükrüğümü bile yutamıyorumCanım tuzlu suyla gargara yap bide adaçayı ile iyi gelir enfeksiyon kırıcı özelliği var onların bende de var kronik benimki ilaç kullanmıyorum bunlar kurtarıcım
Tamam yarın da deneyeyim çıkarsa kan veririm sonraki gün bat zatenYani bekle canım olabilirde ama garantiye al derim belli olmuyor
Amin inşallah kuzucumanladım canım Allah kabul etsin niyetini de... seneye anneler günün de bebişli oluruz inşallahhh![]()
aynen :) azcık sıksın dişini..hadi bakalım rast gele canım.
seninde erken oluyormuş benim hiç bu kadar erken olmazdı ilaç kullanmadım zaten şimdiye kadar yumurtlamaya yönelik
vallahi öyle olacak adamın yakasına yapışmam gerek![]()
benim hamile kaldığımda öyle olmuştu o zaman babam ve oğlum vardı o filmi izlerken nasıl içim dışıma çıkmıştı ağlamaktan anlatamam eşim anlamsız anlamsız bakıyordu ağlamalarıma inyşallah seninde meleğin seninledir.
Günaydın kızlarrrrnasılsınız? Y yumyumyumiyum hiç sesin çıkmıyo çalışmalara fazla daldın herhalde
D Deli_manya
sevcanvildo hiç yazmıyorsunuz??
hoşgeldin aramıza.. inş dediğin gibi bebiş vardır ovu testini yükle bakalım..midem bulanıyor ara ara 3/4 gündür ...
vücut isim yüksek , bunun dışında ara da sol kasigimda batma oluyor yumurtam çatlayali 12,13 gün oluyor
Yavrum ada çayını içme adet söktürücü özelliği var ama günde dört kez gargara yaparsan iyi gelir ateşin yükselmez enfeksiyor artmadığı için bide iş güç yapmazsan iyi olur dinlen çünkü dinlenmeyince daha azıtıyor bilmez miyim ya benim ses yerlere iniyor korku filmlerinden çıkmış gibi konuşuyorum fredy oluyorum kız bildiğin :)gece 1 saat bile uyuyamadım afedersin tükrüğümü bile yutamıyorumnasıl becerdim bilmiyorum akşam adaçayı içtim zencefil bal yedim sirkeli su içtim. şimdi az da olsa yutkunuyorum
daha ağırlaşır diye korkuyorum ateş yaparsa diye
Canım adetin geçmesini bekle bence benim iğneye rağmen hemen çatlamadı yumyrta iki gün gecikmeli oldum iğneden üç dört gün sonra çatladıTamam yarın da deneyeyim çıkarsa kan veririm sonraki gün bat zaten
evet kızlar nerdesiniz yaaa
bende iyiyim canım cumartesi günü testim pik yaptı pazar öğlen silikleşti bende perşembe cuma akşam ve pazar öğleni degerlendirdim birde bu akşam olur ondan sonrası nasip bakalım çok akıntılı bir ay geçirdim hsg den sonradan hemen başladı akıntı bakalımhe valla girdim çıkamıyorum çalışmalarayok canım ya haftasonu çalışmadığım için giremiyorum kk ya işlerde yoğun bu aralar fırsat buldukça işte yazıyorum size..bende durumlar aynı devam sen nasılsın
![]()