- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.241
Sayfayla alakalı oluyor demek sık olmuyor arada bir. Nasılsın ablacımBANADA ARADA OLUYOR CANIM NEDEN OLUYOR BİLMEM AYARLAR İLEDE OYNAMADIM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfayla alakalı oluyor demek sık olmuyor arada bir. Nasılsın ablacımBANADA ARADA OLUYOR CANIM NEDEN OLUYOR BİLMEM AYARLAR İLEDE OYNAMADIM
Bende de var pko onuda tınlamıyorum artık :) aslan penöesi iç kız çok iyi geliyor pkoyanasıl düzeldi adetlerin canım..aynı durumdayız senle bende de pko var eşimde varikosal ameliyatı oldu ama sonuçları doktorun istediği gibi çıkmadı bakalım bekliyoruz..
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM HİÇBİRŞEYE YETİŞEMEDİĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİR DÖNEMDEYİMSayfayla alakalı oluyor demek sık olmuyor arada bir. Nasılsın ablacım
Bende iyiyi çok şükür kuzu evet bi ara eşim rahatsızdı bel fıtığı tutmuştu oturup kalkamıyordu bile sonra halam ameliyat oldu bugün çıkaracaklar kendi evim babamların evi derken pek bi giremiyorum yavrum pazarda türbeye gittik adağım vardı bi tanesini kestirdim çok şükür bi tane kaldı sizlerede dua ettim unutmadım yani. Ben gün saymıyorum aşkım ya saldım çayıra mevlam kayıra kafa rahat bu ay oh dünya varmış yani cidden kız sayarken zaman geçmiyor be eziyet ediyoruz kendimize bile bile
Allah razı olsun yavrumAnladm ablacm cok gecmis olsun
Bişi olmadı canım geçen ay batlarımız aynıydı. sonra ben erken olunca benimki değişti. kan vermeye gidicem . geçmiş olsun canım babanada
Bende de var pko onuda tınlamıyorum artık :) aslan penöesi iç kız çok iyi geliyor pkoya
Bende yoğunum bu ara ablcım görürsün inşallah az daha sabır. Allah kolaylık versinİYİYİM ŞÜKÜR CANIM HİÇBİRŞEYE YETİŞEMEDİĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİR DÖNEMDEYİM
EVE YEMEK YAPMAYA BİLE HALİM KALMIYOR
AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM BAYRAMA ANCAK GÖRÜRÜM BENDE BUNLAR VAR CANIM
SEN NASILSIN
AAYY ŞİMDİ GÖRDÜMM GELDİ VALLAHİ KUZUCUN SONUCU BİLDİR OLDUMUKızlar öğlen kan vericem bugünkü testimde pozitif.
eşim varikosel amilyati oldu ileri hareket azdı düzelmiş ama olmadi sanırım bu ayda
14 aydır deniyoruz ben de pko vardi önceden oda düzeldi 6 aydır düzenli adet görüyorum 28 günde bir
Canım ben adeti beklemedim soğan kürü yaptum bitti ertesi gün başladım işte bir ay onu 15 gün soğan kürünü tekrar aslan pençesi bu şekilde dört dea yapmak lazım siteye sordumbu ay onu yapayım bari ne zaman başlıycam ona canım adet olunca mı
kızlar sizin bat tarihleriniz ne zaman? hamile kalabilmek için ekstra birşeyler yapiyormusunuz ?
preseed jel varmış kolay hamile kalmayi sağlıyormuş bu ay adet olursam yumurtlama zamani ı jeli kullanacağım
denemenin zararı olmaz ben şimdiden başladım yeni yöntemler düşünmeye :))
Sizi hiç bi duada unutmuyorum canım amin allah razı olsun kendine uğraş bul kuzugeçmiş olsun Allah kabul etsin adağını canım sağol bizi de unutmamışssınben başaramıyırum ya düşünememeyi of istiyorum ama olmuyor
Yok canım ovu testi değil karıştırdın. ben dün ve bügün test yaptım kazandımSağol kuzucum halam ameliyat okdu babam iyi çok şükür :) sendin değil mi ovu testi atmıştın yanlış mı hatırlıyorumgebelikten mi şüpheleniyorsun ay hadi inşallah beni etiketle olur mu ben dediğim gibi çok giremiyorum girsemde geçmiş mesajları okuyacak zamanım pek olmuyor inan ki
Canım ben kullanıyorum preseed Jeli bu ay üçüncü kullandım Rabbim verirse olur inşaallahben incir kuru yaptigimda 3 tane yumurtam olustu catlatma iğnesi vurduk ve aşılama yaptım ama tutmadı esimde sorun olduğu için bu ay hiç bisey yapmadım preseed jel aldım sperm hareketliliğini artırıyormuş yumurtaya kolay ulaşmasını sağlıyormuş 6 günüm kaldı bat a bakalım olursam tekrar incir kuru ne ve preseed jel kulanmaya başlayacağım her ay bir şeyler demiyorum :))
kan tahlili yaptıracağım bugün dünkü gibi 2. çizgiyi gördüm. heyecan doruktaCANIM BU GÜN ADET ÖNCESİ GÜNÜN NASILSIN
evet cnm ben tatildeyim memleketteyim yani bayadir hala daha donmedim o yuzden cok giremiyorum bide insan sik sik girince daha cok psikoloji bozuluyor gittim dun doktora gayet iyi bir doktordu klomen falan sakin kullanma dedi klomen kullanimi 2012 yilinda bitti artik dedi bi faydasi yok dedi 3 4 ay daha bekle dedihoşgeldin yağmurcum yoktun uzun zamandır.... normalde çoğu vajinal muayene yapıyor yeni yumurtaların oluşmaya başlıyor adetin 3.günü rahmi vs sağlıklı görmek için bakıyorlar ve kan tahlili hormonlar ile ilgili... randevusuz bakar mı bilmiyorum burda bazıları rica minnet bakıyor bazıları önümüzdeki ay randevu al 3.gününe diyor.. denk gelirse...
Canım ben adeti beklemedim soğan kürü yaptum bitti ertesi gün başladım işte bir ay onu 15 gün soğan kürünü tekrar aslan pençesi bu şekilde dört dea yapmak lazım siteye sordum
yok cnm daha donmedim eve bi 15 gunum var daha :) memlekette bi baska doktora gidim dedim ondan gittim oda cok iyi bir doktorducanım döndün mü evine hoşgeldin aramıza
benim dr alttan bazen bakıyor bazen bakmıyor canım 2.-3. gün gittiğimde genel olarak hormon testlerini yaptırıyor