- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.361
sağol canımCanım benim hayırlı olsun çok sevindim Ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımCanım benim hayırlı olsun çok sevindim Ya
Amin canım sağolasın en yakın zamanda tüm hamile kalmak isteyenlere ve şükür amacı ile yasin okumayı niyet ettim kısmetse inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur ve doğar
Amin canım dualarım sizinle
GÜNAYDIN OLAN OLDU VE KOCA BANA HASTALIĞI SATTI SANIRSAM BOĞAZIMDA HASSASİYET VAR VE BAŞIM AĞRIYOR
NASILSINIZ KIZLAR
amin canımm inşallah sizede nasip etsin rabbim en kısa zamanda canım yaklaşık 8-9 aydır istiyoruz
Amin canım sağolasın en yakın zamanda tüm hamile kalmak isteyenlere ve şükür amacı ile yasin okumayı niyet ettim kısmetse inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur ve doğar
Amin canım dualarım sizinle
Günaydın canım erken yapmışsın belli olmaz bide ben kendimde o seviyeyi hiç görmedim belki var ama erken diye öyle çıktı buna odaklanma inşallah adete kadar artarak çoğalır bekle adet geçmeden yapma test falangünaydın kızlar...
bat a 5 gün kaldı 21. gün kanda negatif 1.20 çıkmıştı sol kasigimda batmalar oluyor ama adet belirtisini bilmiyorum...
kan da da negatif çıkıp hamile olan varmıdır dün eczaneden eşimden gizli yine gebelik testi aldım, üzülüyorum diye almamı istemiyor ' adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum ama umudum da çok yok gibi ..
dün rüyamda ön dişimin acısız bir şekilde elime düştüğünü gördüm. rüya anlamında aile nüfusunun artması ,erkek bebek diye yazıyordu tabi herşeyin hayırlısı allah yazdıysa olur elbet
Geçmiş olsun ablacım iyiyim çok şükür biraz koşturmaca var ama idare etmeye çalışıyorum :)GÜNAYDIN OLAN OLDU VE KOCA BANA HASTALIĞI SATTI SANIRSAM BOĞAZIMDA HASSASİYET VAR VE BAŞIM AĞRIYOR
NASILSINIZ KIZLAR
Kuzu erken yapmayın kendinizi yıpratmayın boşuna ya ben uslandım bak öyle zaman geçmiyor düşün düşün nereye kadar kafayı yiyor insan allah sabır versinY yumyumyumiyum A anneveoglusu kızlar içim kıpır kıpır adet tarihi nasıl gelecek bilmiyorum :) erken test yapmak istemiyorum yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün geçti daha siz nasılsınız??![]()
Evet canım emin olamayıp bidaha yaptm aynı oldu kan verdim gebelik varmış çok şükür Kalp atışını daha dinleyemedik çok küçük dedi dua edin![]()
Y yumyumyumiyum A anneveoglusu kızlar içim kıpır kıpır adet tarihi nasıl gelecek bilmiyorum :) erken test yapmak istemiyorum yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün geçti daha siz nasılsınız??![]()
GÜNAYDIN OLAN OLDU VE KOCA BANA HASTALIĞI SATTI SANIRSAM BOĞAZIMDA HASSASİYET VAR VE BAŞIM AĞRIYOR
NASILSINIZ KIZLAR
NASILSINIZ KIZLAR
canım hsg beni çok etkiledi içimde bi his sanki olacak gibi ama bi yandan da ne alaka diyorum pofffffKuzu erken yapmayın kendinizi yıpratmayın boşuna ya ben uslandım bak öyle zaman geçmiyor düşün düşün nereye kadar kafayı yiyor insan allah sabır versin
aynen canım mcbur bekleyecem biz diğer etiketlediğim arkadaşlarla aynı günlerde HSG çekindik adet günlerimizde çok yakın ondan dolayı onlarda ne durumlar var merak ettim:) insan dayanamıyor o duyguyu çok iyi bilirim ama beklemekten başka çaremiz yok daha çok erken
ne canım hayırdır??Abla valla ben bi tuhafim.
KIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
ne canım hayırdır??