• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ya ben de yarın 2. Günüm olur diye doktordan randevu almıştım ama kanamam baslamadi bir türlü :KK43: neyse bakalım yarin başlarsa 2 gün sonra tekrar giderim tarihi de degistirtemedim. Normalde leke baslayinca ertesi gün gelir ağrım da var lekeye devam

Benimde sanci girerdi aniden bir iki saate kirmiziyi gorurdum. Simdi ara ara yokluyo oldum olacam endisesi yasiyorm. Olsam rahatlicam.

Kozlar gunaydin ilk bhcg 35 2 gün sonra 115 cikti fazla artinca da sorun oluyordu dimi 2 kattan fazla artmis cumartesi yine kan vericem

Ay valla kuzu benim adam beni hiç kırmıyorda çokta yoruluyor yani ama bakıyor üzülüyorum ses etmiyor hiç ama ben bıraktım artık olacağı varsa oluyor kuzu ama olmayacaksada ne yaparsak yapalım boş yani o yüzden bıraktım gerçekten gün saymadım zaman nasıl geçti inanki hiç anlamadım

aynen canım onun bilincinde olmamız ne güzel Rabbimden iyi bilen mi var keşke hemen olsa ama napalım hayırlı zamanı bekliyor yaradan :dua:

Yok onu sormuyorum. Üzerine bakmadan aldım. 03/2016 yazıyor 1 yıl geçmiş yani. Sonic doğru olur mu

Back
X