• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar herkese merhaba, Bayadır giremiyorum. Malum bizim morfoloji sorunu çıktığı için tamamen onu araştırmaya başladım. Ama aklım hep burda kaldı. I şallah hamişler vardır. Bi sayfada bi karışım gördüm onu yapmak istedim i. Hem kadın k hem erkek için . acaba yapsak mı bilemedim. İçinde bal çörekotı tarçın üzeri tohumu badem yağı gibi bi kaç bişey daha var aklıma gelmedi. Yapmak istedim ama. Çörekotı bal tarçın karışımı ı yapanlar kist o yaptığını okudum. Şimdi dıçurduk yere bi de kist sahibi olmayalım. Bu yüzden çekiniyorum açılması.

Valla canm inan dayanamadm bi tane tylolhot aldm ondan bisey olmaz diye.5 6 gun bekliyim diyorm.cunku bu ara hep geckmeli geliyo
ya çıkardı testte varsa cnm bi idrar testi alıp yapsaydın rahatça ilaç kullanırdın boşuna beklemezdin... varsa gebelik tüm ilaçlar sıkıntılı cnm parol fln veriyorlar sadece.... adaçayı da sakıncalıymış bilgin olsun...

ya çıkardı testte varsa cnm bi idrar testi alıp yapsaydın rahatça ilaç kullanırdın boşuna beklemezdin... varsa gebelik tüm ilaçlar sıkıntılı cnm parol fln veriyorlar sadece.... adaçayı da sakıncalıymış bilgin olsun...

Insallah bisey olmaz canm ya.birazda olduğunu dusun.edigimden yaptm.bida kullanmam zate n yada bakarm testle saolasn

Insallah bisey olmaz canm ya.birazda olduğunu dusun.edigimden yaptm.bida kullanmam zate n yada bakarm testle saolasn
geçmiş olsun cnm Allah koruusn artık vardır inşallah.. ben ilk gebelikte hiç aklıma bile gelmediğinden adet geciktirici kullanmıştım sonra çok üzülmüştüm.. o yüzden ilaç konusuna dikkat ediyorum söylüyorum herkese...

geçmiş olsun cnm Allah koruusn artık vardır inşallah.. ben ilk gebelikte hiç aklıma bile gelmediğinden adet geciktirici kullanmıştım sonra çok üzülmüştüm.. o yüzden ilaç konusuna dikkat ediyorum söylüyorum herkese...

Saolasn canm benm insallah.sen ilactan dolayi mi kaybettin.insallah varsada bişey olmaz ya.:( bu arada sen smdi ne alemdesn bekliyomusun.

naber canım nerelerdesin? senin prof.saraçoğlunun sitesinden aldığın kürleri kullandın mı nasıldı alsam mı diye düşünüyorum da
İyilik canımcım senden? Kullanıyorum kuzu temizliğe başladım canım ya bide yazıyorum ben aslında fırsat buldukça canım kullan işe yarıyor bide çörek otu yağı gönderiyorlar her derde deva biliyorsun şöyleki benim tüylenmelerde gözle görülür azalma oldu hormonları düzenliyor yani memnunum ben

İyilik canımcım senden? Kullanıyorum kuzu temizliğe başladım canım ya bide yazıyorum ben aslında fırsat buldukça canım kullan işe yarıyor bide çörek otu yağı gönderiyorlar her derde deva biliyorsun şöyleki benim tüylenmelerde gözle görülür azalma oldu hormonları düzenliyor yani memnunum ben
aldım canım ben de bir iki güne gelir inşallah.. ne zaman başlanıyor bir tarih var mı? hergün düzenli kullanabildin mi? ramazan da geldi ama dedim arada içerim nasip deneyeyim.. benim ki büyük ihtimalle haşimato dan olmuyor ama arıyorum işte şifa ben de ne yapayım :(

Saolasn canm benm insallah.sen ilactan dolayi mi kaybettin.insallah varsada bişey olmaz ya.:KK43: bu arada sen smdi ne alemdesn bekliyomusun.
yok cnm ya adetimin 4.günü bugün...gelişim geriliği dedi tüm doktorlar 3 farklı doktora gitmiştim.. kesinleşsin diye... hepsi ilk gebelikte olabilir dedi bir neden belirtmedi.. kan tahlilini 2-3 düşükten sonra öneriyoruz dediler araştırılmadı.. ama ben haşimato dan ya da ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
inşallah bişey olmaz bünyeyle ilgili Allah korusun...

yok cnm ya adetimin 4.günü bugün...gelişim geriliği dedi tüm doktorlar 3 farklı doktora gitmiştim.. kesinleşsin diye... hepsi ilk gebelikte olabilir dedi bir neden belirtmedi.. kan tahlilini 2-3 düşükten sonra öneriyoruz dediler araştırılmadı.. ama ben haşimato dan ya da ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
inşallah bişey olmaz bünyeyle ilgili Allah korusun...

Anladm canm benm Rabbm en kisa zamanda sennde yuzunu güldürsn hepimznde insallah.inan olacağı varsa Allah ol dediktn snra hic bi engel yok önünde.hic bi problemi yokken yillrca bekleyenler de var.Allhm hakkimzda hayrlisini versin insallah.olmuyosa da kalbimize sabir ve sükunet nasip etsin

aldım canım ben de bir iki güne gelir inşallah.. ne zaman başlanıyor bir tarih var mı? hergün düzenli kullanabildin mi? ramazan da geldi ama dedim arada içerim nasip deneyeyim.. benim ki büyük ihtimalle haşimato dan olmuyor ama arıyorum işte şifa ben de ne yapayım :KK43:
Allah yardımcın olsun kuzucum şifa olur inşallah ben düzenli içiyordum canım ama bu bi kaç gündür pek düzenli içemiyorum ilkin soğan kürü yapılması öneriliyor bi kağıt yolluyorlar zaten canım orda tarif yazıyor

Anladm canm benm Rabbm en kisa zamanda sennde yuzunu güldürsn hepimznde insallah.inan olacağı varsa Allah ol dediktn snra hic bi engel yok önünde.hic bi problemi yokken yillrca bekleyenler de var.Allhm hakkimzda hayrlisini versin insallah.olmuyosa da kalbimize sabir ve sükunet nasip etsin
Amin canım amin Allah sabır versin

Allah yardımcın olsun kuzucum şifa olur inşallah ben düzenli içiyordum canım ama bu bi kaç gündür pek düzenli içemiyorum ilkin soğan kürü yapılması öneriliyor bi kağıt yolluyorlar zaten canım orda tarif yazıyor
İnşallah canım hepimiz kavusuruz biran once

benimkide son 1 hafta takmamaya çalışıyo taklidi yapıyorum :) ama bu hafta tayin isteyecem inş onunla uğraşıyorum umarım hem bebişim gelir hemde evime yakın bi okula giderim...

inşallah rabbim gönlüne göre verir canım.

Merhaba kızlar nasılsınız Bayadır yokum buralarda bildirimde gelmedi burdan arayıp buldumm sizi :) nasıl gidiyor

ooyy maşallah 11 haftalık olmuşsunuz canım nasıl gidiyor hamişlik
ben iyiyim şükür adeti bekliyorum 30 mayıs bat

Kizlar ben hala adet olmafi.ara ara belirtiler gidiyor aha oldm adet diyorm ama yok.dun geceden beri aşırı bi kasık ve bel agrisi.üstüne bide bogazm şişti her yerm zaten ağrıyo.Anliycanz fenalardaym.dua edin bana nolur.

allah şifa versin canım hepsi üst üste gelmiş

Kızlar herkese merhaba, Bayadır giremiyorum. Malum bizim morfoloji sorunu çıktığı için tamamen onu araştırmaya başladım. Ama aklım hep burda kaldı. I şallah hamişler vardır. Bi sayfada bi karışım gördüm onu yapmak istedim i. Hem kadın k hem erkek için . acaba yapsak mı bilemedim. İçinde bal çörekotı tarçın üzeri tohumu badem yağı gibi bi kaç bişey daha var aklıma gelmedi. Yapmak istedim ama. Çörekotı bal tarçın karışımı ı yapanlar kist o yaptığını okudum. Şimdi dıçurduk yere bi de kist sahibi olmayalım. Bu yüzden çekiniyorum açılması.

canım bu konularda @miyazı tek geçerim bilgisi ölçüsünde yardımcı oluyor

Back
X