• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canm evet sisttit çok fena kasık ağrısı yapiyo ve bel ağrısı kopacak derecede..idrar miktarinda azalma olur yanmayi zaten biliyosun.doktorun idrar tahlili yapmadan mi antibiyotik verdi.
Yapmadı canım alttan muayene oldum plastik bişeyle baktı yakından iltihap var baya dedi.. 3 ay önce de fitil kullanmıştım geçmiyor galiba :( Allah şifamızı versin

Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
çok geçmiş olsun geçen sene ben de yaşadım Allah sabır verirsin.. Başka şeylerle oyalanınca biraz daha iyi oluyor. İnşallah sağlıkla tekrar olur...

Aşkım enfeksiyonlara gribe kiste ne dersen hepsine iyi geliyor bide şöyle bişey var vücudun bi yerinde rnfeksiyon olunca özellikle boğazda diğer tarafı özellikle genital bölgeyi enfeksiyon geçmişide varsa bide tetikliyır kendimden biliyorum benim faranjit tutunca ençek kasığıma vuruyor bunları demle iç bol bolda su tüket işedikçe atıp rahatlayacan ay kaba mı oldu biraz :) idare et artık kuzu benim kibarlıkta bu kadar işte :) allahın izniyle geçer böyle yaparsan

Evet aynen öyle abla boğazdn snra oluverdi.saolasn ablcm cok yardmci oluyosn Allah razi olsun.normal bitti cayi gibimi demliyim abla biberiye ve kekik

Evet aynen öyle abla boğazdn snra oluverdi.saolasn ablcm cok yardmci oluyosn Allah razi olsun.normal bitti cayi gibimi demliyim abla biberiye ve kekik
Evet canım soğanla maydanozda çok iyi geliyor bak klorsuz saf su olacak hazır suyla yap kaynat suyu bitkileri at içine demlensin ılınınca iç canım allah cümlemizden razı olsun kuzu ne demek bilgi paylaşmadıkça ne işe yarar ki günde üç bardak iç tamam mı canım

Evet canım soğanla maydanozda çok iyi geliyor bak klorsuz saf su olacak hazır suyla yap kaynat suyu bitkileri at içine demlensin ılınınca iç canım allah cümlemizden razı olsun kuzu ne demek bilgi paylaşmadıkça ne işe yarar ki günde üç bardak iç tamam mı canım

Tmm ablacm.kekik biberiye falanda hepsinimi katiyim.abla bunu sürekli yapip icsem yani ara ara.daha ii olir sanki dimi.ama iste maydanoz düşük falan etkilediği icin sknti olursa.

çok geçmiş olsun geçen sene ben de yaşadım Allah sabır verirsin.. Başka şeylerle oyalanınca biraz daha iyi oluyor. İnşallah sağlıkla tekrar olur...
Sağol canim rabbim kimseye yasatmasin inşallah olur korkuyorum ben aşılamayla hamile kalmıştım

Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun bende mart ayında kürtaj oldum a
rabbim tez zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah

kanaman varmı nasılsın?

bende gurbette görev yapıyorum. seni öyle iyi anlıyorum ki

Canım çok üzüldüm Ama çabucak toparlan lütfen zira hamile kalabiliyorsun ne güzel.. gene gelecek inşallah Ben yürekten inanıyorum.. Allah acını hafifletsin Yanındayım ne zaman istersen..

Hiç bir şey için geç değil Başaranlar bizden fazla kromozom mu taşıyor Biz de çalışır yaparız canım benim.. hayırlısıysa olur inşallah..

Kuzum haber yok şu an..

Fena değil fulyacım bakalım hayırlısı artık.. regl olmadım ama sırtımdaki ağrılar devam ediyor ara ara kasıklarıma da vuruyor bakalım.. 36 günü bekleyip öyle test yaptıracağım zira idrar da çıkmadı..

Allah canını sağ etsin tatlım inşallah önümüzdeki ay mutlu haber alırsın ama benim tavsiyem hemen bir ürolojiye gitmelisin 2 ayda bir olması tuhaf çünkü.. Önce onu halletmen gerektiğini düşünüyorum..

Herkese selamlar arkadaşlar!

hayırlısı inşallah sağlıkla gelmiştir meleğin canım.

Yok abla hasta oldum. Hatta 5.gunu bugun bitmek uzere. Onumuzdeki maclara bakcaz artik :) sende durumlar nasil? Arada takip ediyorm

rabbim gönlüne göre versin canım. bende iyiyim şükür canım stresli yoğun iş ev çocuk ile hayata devam
bende batı bekliyorum ama gelmedi sanırım hiç bir belirtim yok adete ve gebeliğe dair hakkımızda hayırlısı ama ilk aydan gelmedi sanırım öyle hissediyorum

Back
X