• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın bayanlar :) A anneveoglusu adet olmana üzüldüm bende bu ay çok umutluydum dün sabah test yaptım negatif :KK43: bugün yarın adet olurum aşılama beni bekler.. Y yumyumyumiyum sen naptın? M miyaz D Deli_manya sizde durumlar nasıl??

canım benim inşallah senin melek sana süpriz yapar ben ilk aydan gebe kalsaydım şoka girerdim inan
oğluma 14 ay şubatta kaybettiğim bebeğe 4,5 yıl sonra gebe kalabildim hakkımızda hayırlısı buymuş demek

rabbim sizlere hayırlısı ve sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallah

canım benim inşallah senin melek sana süpriz yapar ben ilk aydan gebe kalsaydım şoka girerdim inan
oğluma 14 ay şubatta kaybettiğim bebeğe 4,5 yıl sonra gebe kalabildim hakkımızda hayırlısı buymuş demek

rabbim sizlere hayırlısı ve sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallah
canım bende zor gebe kalıyorum sebebini bilmiyorum :( herhalde nasibimde yok... bu ay aşılama olacak bakalım sonuç ne olur?? sen düşünüyor musun aşılama ??

Günaydın bayanlar :) A anneveoglusu adet olmana üzüldüm bende bu ay çok umutluydum dün sabah test yaptım negatif :KK43: bugün yarın adet olurum aşılama beni bekler.. Y yumyumyumiyum sen naptın? M miyaz D Deli_manya sizde durumlar nasıl??

Canm meraba bende durumlar aynı boşverdm artk adetm yeni bitti zaten eşimle birlktr kontrole gttk sonçlar haftaya ama başka da hiç bişey yapmıyorm napim canm kendimi yiyip bitiremem ya olacaksa olacak yoksa da elden gelen ne var yalan dünya deil mi yaşayıp hidecez eldeki nimetlere şükredip.bu ayda biraz daha maneviyata odaklanmak istedm bebiş de gelirse gelir.inan gücüm kalmıyo düşündükçe geçen ay resmn ağlama krizleri geçiyodm ama bak ne oldu hiçbişey yok.yani kendime ediyorm başka bişey deil.Artk dilimde tek bi şey var Rabbim hayrlısını versn.sizlerdede durum negatif sanrm yine.

Canm meraba bende durumlar aynı boşverdm artk adetm yeni bitti zaten eşimle birlktr kontrole gttk sonçlar haftaya ama başka da hiç bişey yapmıyorm napim canm kendimi yiyip bitiremem ya olacaksa olacak yoksa da elden gelen ne var yalan dünya deil mi yaşayıp hidecez eldeki nimetlere şükredip.bu ayda biraz daha maneviyata odaklanmak istedm bebiş de gelirse gelir.inan gücüm kalmıyo düşündükçe geçen ay resmn ağlama krizleri geçiyodm ama bak ne oldu hiçbişey yok.yani kendime ediyorm başka bişey deil.Artk dilimde tek bi şey var Rabbim hayrlısını versn.sizlerdede durum negatif sanrm yine.
Canım bu kadar umutsuz olma tabiki kafaya takma amenna ama herşeyden vazgeçme :( bende sanki biraz bıraktım gibi ne bileyim yani gel git yaşıyorum.. Bi olsun hemen istiyorum bi amaaan yırtınsam da olmuyo boşver diyorum. Bende bugün adet oldum önümüzdeki hafta aşılama var bende de inş bu sefer tutar da artık bekletmez bebiş.. Sen yinede bu ayı degerlendir boş geçme canım

Hiç bişey hissetmeyeceksin canım rahat ol ben yanlız gittim yatışımı yaptım oldum yemeğimi yedim geldim sanki muayeneye gitmiş gibi :) şimdi nasılsın
Şükürler olsun iyiyim canım.. ameliyathanenin soğukluğu.. çıplak uyuma güdüsü falan gerdi ama geçti çok şükür.. Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim..

Geçmiş olsun canım. Şimdi gebelik şansının yüksek olduğu 3 ay seni bekliyor. İnşallah nasip olur tekrar.
Sağol canım benim Allah razı olsun.. bakalım kanamam var biter bitmez çalışmalara başlayacağım tekrar.. umarım Ramazan ayı hepimize bereket getirir pes pese alırız güzel haberleri..

Canım bu kadar umutsuz olma tabiki kafaya takma amenna ama herşeyden vazgeçme :KK43: bende sanki biraz bıraktım gibi ne bileyim yani gel git yaşıyorum.. Bi olsun hemen istiyorum bi amaaan yırtınsam da olmuyo boşver diyorum. Bende bugün adet oldum önümüzdeki hafta aşılama var bende de inş bu sefer tutar da artık bekletmez bebiş.. Sen yinede bu ayı degerlendir boş geçme canım

Canm ben sadece oluruna bıraktm boşlamam yani inşallah.doktor hsg kalıyo bi tek dedi banada.ama 1 yıldan sonra öneriyorz ama istiyosan çektir dedi. Bnde bilmiyom bi yılı beklerim heralde ya

Back
X