- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #15.001
Nasıl Yen'i duydun bacımWhatsApp grubu mu var burdakikerin yeni duyuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl Yen'i duydun bacımWhatsApp grubu mu var burdakikerin yeni duyuyorum
Merhaba aramıza hoş geldin canım miyaz içimden gelenleri yazmış zaten içini ferah tut inşallah olacak Allah ın izniyleO kadar rahatlattın ki beni çok tesekkür ederım canım bazen konusmak ıyı gelıyo gercekten kimseye anlatamamıstım sımdıye kadar inşallah eşimle bu sorunları atlatırız allah razı olsun senden
Rabbim muradını versin özledikCanim arada girip okuyorum twk calisiyorun whatshap grubundan yazmak daha kolay gelio :)
Allah cümlemizden razı olsun sıkıntılar paylaştıkça azalır canım atlatırsınız tabikide herkes bi şekilde sınanıyor sabretmek lazımO kadar rahatlattın ki beni çok tesekkür ederım canım bazen konusmak ıyı gelıyo gercekten kimseye anlatamamıstım sımdıye kadar inşallah eşimle bu sorunları atlatırız allah razı olsun senden
Aşkım çok fena ödem var ama ya bence olsaydı çıkardı son yumurtlamaya göre hesaplıyorum kuzu zaten 20 gün olmuş hadi üçüncü gün çatladı diyelim yine 17 oldu şimdiye çıkardı sanırsam ki pkodan bu gecikme belli
Sen yine bir kan testi yaptır negatif ise iç abla naçizane tavsiyemAşkım çok fena ödem var ama ya bence olsaydı çıkardı son yumurtlamaya göre hesaplıyorum kuzu zaten 20 gün olmuş hadi üçüncü gün çatladı diyelim yine 17 oldu şimdiye çıkardı sanırsam ki pkodan bu gecikme belli
Hadi bakalım benide etiketle olur mu kuzu büyümüştür inşallah hayırlı haberlerle gelirsinEvet çıkardı herhalde canım işte kime güveneceğini bilemiyor insandoktor deyip emanet ediyorsun kendini sonuç foss.. Bende aşılama tedavisi görüyorum yarın kontrol car bakalım yumoş büyüdü mü
:) bu kez yapmazlar gundiler belki sağlık ocağında yaptırabilirimSen yine bir kan testi yaptır negatif ise iç abla naçizane tavsiyem
Yaptır da aynen yarın sabah ver ona göre iç kısmet işi riske atma derim:) bu kez yapmazlar gundiler belki sağlık ocağında yaptırabilirim
Amin inşallah canm ne guzel aile gıbı olmussunuz buradaMerhaba aramıza hoş geldin canım miyaz içimden gelenleri yazmış zaten içini ferah tut inşallah olacak Allah ın izniyle
Aynen kuzum öyle olduk valla Şen'inle de oluruz inş ne kadardır istiyorsun bebişAmin inşallah canm ne guzel aile gıbı olmussunuz burada
Yok kuzum şimdilik ama inşallah hepimizin olacak bende 9. Ayıma giriyorum inşallah en kısa zamanda olur bebişlerimizDaha yenı tatlım 5aydır falan ıstıyoruz ama her ay hayal kırıklıgı eşım artık test almktan bıktı. Ben yazılarını okumadım senın var mı bebışın
İlk sayfaya bakınca bir yazıyım dedim canım nasılsın uzun zamandır yoksun Şen'deİns canm bu ay ugurlu gelr kasm annesi oluruz ins :) benim bat 8 cnm beklyrm ya iste 7 aydr deniyorum ins olur hepimizinde olur![]()
Tamam canım öyle yapayımYaptır da aynen yarın sabah ver ona göre iç kısmet işi riske atma derim
Ovulasyon testi mi ablaMerhaba kızlar hayırlı günler
nasılsınız
benim adet bitti özel günlere gealiyorum yine test yaptım ilk negatifti biraz bekleyince ikinci çizgi çıktı yumurtlama belirtisi sanırım