• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kaset test nedir ki..ben hiç test yapmamış biri olarak ilk duydum:110:
Tatlım evdebyapılan normal testler varya idrar damlattığın dur bak atayım bak bu kaset test yani adı bide çubuk var onuda idrarına tutuyorsun

Eklentiler

• IMG_20170320_202621.webp
    IMG_20170320_202621.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
Çünkü aynı evde yaşıyoruz kesemiz ortak karışık bi durum yani faha kucukmusuz o yüzden ayırmak istemediler mecburen bi evde yaşayınca babasıyla da aynı işte calsisinca eşim mecbur babasından izin almak zorunda ki o gün hastaneye gidebilsin
Anladım tatlım karışık durumlar... Daha gençmişsin de vardır Zaman'ı sen eşinle aranı iyi tut eşine keçiboynuzu pekmezi yedir başkalarından etkilenme psikolojini bozup germesin. O zaman vücutta etkilenip daha zorlaşıyor herşey...

Kızlaarr kadınlar kulübünde bi topic gördüm dün kanla idrar karıştırıp idrar testi varya kaset testler onlara damlatıyorlarmış erken çıkıyormuş varsa gebelik
Evet ben de bi kaç topikte okurken gördüm resimlerini daha net sonuç veriyormuş. Beklememek için alternatif çözümler

Anladım tatlım karışık durumlar... Daha gençmişsin de vardır Zaman'ı sen eşinle aranı iyi tut eşine keçiboynuzu pekmezi yedir başkalarından etkilenme psikolojini bozup germesin. O zaman vücutta etkilenip daha zorlaşıyor herşey...
Evet cnm ister istemez her ay adet günü yaklaşınca bi stres basıyor

Back
X