2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım birde belirtin var mıydı yazar mısın?
Canim cuma cumartesi ve pazar günü tansiyonum hep düşüktü kalp çarpıntım vardi. Pazar günü dişaridaydik yemek falan yedik gece boyunca istifra ettim. Yediklerime bagladim zehirlendim diye düsündüm hicte aklima gelmedi cünkü hormon seviyem yüksekti prolaktin. Onun tedavisi yeni bitmişti hamile kalamam diye düşünmüştüm. Ve son 10 gündür sürekli uyuyorum canim

Teşekkür ederim canım:)) adetim 3 gün gecikmişti. Yok benim ki belirgindi tekrar yüklüyprum şimdi canim buraya fotoyu
Hayırlı oksun canım koyuluktan belliydi zaten değerin yüksek olduğu rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde darısı başımıza dsağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

Eklentiler

• 20170320_221125-1.webp
    20170320_221125-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 34
Canim cuma cumartesi ve pazar günü tansiyonum hep düşüktü kalp çarpıntım vardi. Pazar günü dişaridaydik yemek falan yedik gece boyunca istifra ettim. Yediklerime bagladim zehirlendim diye düsündüm hicte aklima gelmedi cünkü hormon seviyem yüksekti prolaktin. Onun tedavisi yeni bitmişti hamile kalamam diye düşünmüştüm. Ve son 10 gündür sürekli uyuyorum canim
Veren veriyor canım belkide tedavin yeni bitti olmaz diye düşündüğün ve sitres yapmadığın için oldu hastalık ne olursa olsun en kötüsü sitres bence ya rabbim bizlerede nasip eder inşallah

Veren veriyor canım belkide tedavin yeni bitti olmaz diye düşündüğün ve sitres yapmadığın için oldu hastalık ne olursa olsun en kötüsü sitres bence ya rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Aynen bende öyle düşünüyorum bebek düsüncesi aklımdan cikmisti temizlik yaptim düşünmedim birde baktim olmuş diğer aylar cok stres yapmıstım kızlar sizde stres yapmayın ben bunu yeni anladim :((((

Back
X