- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.401
Hımm anladım cnm benimde silik çizgi çıktı çok heyecanliyim bende yaaaEvet dün 2 tane idrar tahlili yaptim öglen de cift cizgi cikmisti canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm anladım cnm benimde silik çizgi çıktı çok heyecanliyim bende yaaaEvet dün 2 tane idrar tahlili yaptim öglen de cift cizgi cikmisti canim
Bariz belli zaten canım :)Teşekkür ederim canım:)) adetim 3 gün gecikmişti. Yok benim ki belirgindi tekrar yüklüyprum şimdi canim buraya fotoyu
Kan verdinmi canim peki adetin gectimi insallah hayırlı haberdir canimHımm anladım cnm benimde silik çizgi çıktı çok heyecanliyim bende yaaa
Ayyy ben başkası ile karıştırdım seninkinin böyle olması çok normal o zaman maşallahı varTeşekkür ederim canım:)) adetim 3 gün gecikmişti. Yok benim ki belirgindi tekrar yüklüyprum şimdi canim buraya fotoyu
Canım birde belirtin var mıydı yazar mısın?Kan verdinmi canim peki adetin gectimi insallah hayırlı haberdir canim
Kan vermedim canım 5 gün geçti testim de hafif silik çıktıKan verdinmi canim peki adetin gectimi insallah hayırlı haberdir canim
Canim cuma cumartesi ve pazar günü tansiyonum hep düşüktü kalp çarpıntım vardi. Pazar günü dişaridaydik yemek falan yedik gece boyunca istifra ettim. Yediklerime bagladim zehirlendim diye düsündüm hicte aklima gelmedi cünkü hormon seviyem yüksekti prolaktin. Onun tedavisi yeni bitmişti hamile kalamam diye düşünmüştüm. Ve son 10 gündür sürekli uyuyorum canimCanım birde belirtin var mıydı yazar mısın?
Canim versene kan rahat eder icin hem deKan vermedim canım 5 gün geçti testim de hafif silik çıktı
Yok cnm ya öyle daha çok stres oluyorum kötü sonuç çıkınca üzülüyorum en azından böyle ümit var :))biraz daha bekleyip veririm zaten iki güne filan :)ne zamandır bebiş istiyorsunCanim versene kan rahat eder icin hem de
Hayırlı oksun canım koyuluktan belliydi zaten değerin yüksek olduğu rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde darısı başımıza dsağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inşallahTeşekkür ederim canım:)) adetim 3 gün gecikmişti. Yok benim ki belirgindi tekrar yüklüyprum şimdi canim buraya fotoyu
Araliktan beri istiyorum canim bebek
Bak cnm benim test bu görebiliyor musun çizgiyi bu arada tekrar hayırlı olsunAraliktan beri istiyorum canim bebek
Canım sen testini yeniledin mi yani başka marka ile ertesi gün flnBak cnm benim test bu görebiliyor musun çizgiyi bu arada tekrar hayırlı olsun
Hayır cnm yarın yenili cem Niye ki :)Canım sen testini yeniledin mi yani başka marka ile ertesi gün fln
Veren veriyor canım belkide tedavin yeni bitti olmaz diye düşündüğün ve sitres yapmadığın için oldu hastalık ne olursa olsun en kötüsü sitres bence ya rabbim bizlerede nasip eder inşallahCanim cuma cumartesi ve pazar günü tansiyonum hep düşüktü kalp çarpıntım vardi. Pazar günü dişaridaydik yemek falan yedik gece boyunca istifra ettim. Yediklerime bagladim zehirlendim diye düsündüm hicte aklima gelmedi cünkü hormon seviyem yüksekti prolaktin. Onun tedavisi yeni bitmişti hamile kalamam diye düşünmüştüm. Ve son 10 gündür sürekli uyuyorum canim
ben art arda sürekli yapardım netleşene kadarHayır cnm yarın yenili cem Niye ki :)
HahahahahMağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum![]()
Aynen bende öyle düşünüyorum bebek düsüncesi aklımdan cikmisti temizlik yaptim düşünmedim birde baktim olmuş diğer aylar cok stres yapmıstım kızlar sizde stres yapmayın ben bunu yeni anladimVeren veriyor canım belkide tedavin yeni bitti olmaz diye düşündüğün ve sitres yapmadığın için oldu hastalık ne olursa olsun en kötüsü sitres bence ya rabbim bizlerede nasip eder inşallah