2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canim cuma cumartesi ve pazar günü tansiyonum hep düşüktü kalp çarpıntım vardi. Pazar günü dişaridaydik yemek falan yedik gece boyunca istifra ettim. Yediklerime bagladim zehirlendim diye düsündüm hicte aklima gelmedi cünkü hormon seviyem yüksekti prolaktin. Onun tedavisi yeni bitmişti hamile kalamam diye düşünmüştüm. Ve son 10 gündür sürekli uyuyorum canim
Anladım canım bende de prolaktin sorunu var dostinex kullanıyorum 1 aydır düştü çok şükür ama daha çatlayma iğnesinin 7. Gunu yani test de yapsam pozitif çıkar sabırla bekliyorum inş darısı başıma :)

Anladım canım bende de prolaktin sorunu var dostinex kullanıyorum 1 aydır düştü çok şükür ama daha çatlayma iğnesinin 7. Gunu yani test de yapsam pozitif çıkar sabırla bekliyorum inş darısı başıma :)
Canim ben dostinex kullanırken mi hamile kaldim bilmiyorum bu konuda fikrin varmi bebege hamileliğe bir zarari olurmu ilacin??

Yane biz esimi cocuk icin hic doktora goturmedik kendine cok guveniyor nedense
eşinde bi an önce gitsin bence sorun varsa ikinize tedavi uygulanır bize öyle oldu zman kaybettik biz ne yazıkki..
benim geçen sene bi kürtajım var o yüzden sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bi kaç ay daha denerim olmazsa gideriz birlikte .. doğru doktoru bulmakta zor

Merhaba kızlar bende geldim bu ay Allah ın izniyle hamile kalacağım:anneadayı: benide eklermisinizi reglime 15 gün kaldı
yumurtlama dönemindeyim çalışmalarım devam ediyor bu ay hem reglin ertesi günü çalıştık geçen günde tam yumurtlama günümde yine çalıştık bir gün arayla devam edeceğiz.benim ikinci çocuğum olacak.
hepimizin gönlüne göre olsun.:eğlence:

benim geçen sene bi kürtajım var o yüzden sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bi kaç ay daha denerim olmazsa gideriz birlikte .. doğru doktoru bulmakta zor

evet doğru doktor çok önemli zaman kaybı oluyor yoksa..
inşallah sorun yoktur kadınların bişekilde çözülüyor çünkü..

Back
X