2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

A

Allah razi olsun ablam insallah hayrlisyla dediğin gibi olur ama blmiyom ki ya Allah bilir napalm yapack biseymz yok can sağlığı olsunda bizler olamasakta sizleri duyalm en azndn umut olur.dün bi arkdsmn haberini aldm ayni zamnda evlnmstk onnla 9 aydr olmuyodu onunda vee bu ay haberini aldk ne kdr sevndm onun adina ve bana o kdr umut oldu ki bana da
Bizimde olacak canım er yada geç rabbim çok aratmasın inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Bende bu ay çok bi umutlu değilim sanki adet olacskmış gibi hissediyorum ya

Yok canm kalmadim ben ilk aylar o kdr güzel ruyalar görüyodum ki gelinlik giyiyodm esimle tekrar evleniyomusz ve bunu defalarca goruyodm evli birinde gelnlk evlat derlerms falan ama olmadi bilmiom ki Allah bilir canm
Zamanı vardır canım bu ay bende gördüm geçen ay kuzenim beni öyle görmüştü geçende kardeşimi yeniden evlenirken gördüm kılıç gördüm hayır olsun inşallah üç tane kurbanım vardı güya onları kendim kesmek için hazırlanıyordum sadece birini ama diğerleri küçük güya büyüsün diye bıraktım kenara uyandım bilemiyorum ne anlama geldiğini

Bizimde olacak canım er yada geç rabbim çok aratmasın inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Bende bu ay çok bi umutlu değilim sanki adet olacskmış gibi hissediyorum ya

Insallah insallah abla ya bilmiyomki insan kotuye hazrliyo sanki kndini ondan öyle hissedio olabilirsn abla senden umutluym bu arada abla sen hic hamile kaldn mi peki

Insallah insallah abla ya bilmiyomki insan kotuye hazrliyo sanki kndini ondan öyle hissedio olabilirsn abla senden umutluym bu arada abla sen hic hamile kaldn mi peki
Yok canım kalmadım inşallah vardırda kötüye hazırladığım için öyle geliyordur gerçekten canım umarım dediğin gibidir

Back
X