- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.881
Amin ecmain insallh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsunKızlar bu şekilde testim
hamilelik alameti derler böyle rüyalar için fıstığım.. hayırlısı olsun? nasılsın? asabiyet var mı?Abla bi ruya gordum gogsumden sut fiskiriyor sag gosgsumden
ve aleyküm selam.. hayırlı cumalar canım.. güzel haberlerle gelSelamün aleyküm kızlar hayırlı cumalarımız olsun..Rabbim bu güzel gün yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin..
İsteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
bende bugün gidicem doktora bakalım tedaviye nasıl devam edecek..
ilkaycım maşallah sana..KIZLAR REGL OLDUM BEN KISMET DEĞİLMİŞ BU AY BAKALIM ARTIK TESTTE NEGATİFİ GÖRMEYİNCE DAHA AZ ACIYOR İNSANIN CANI :)
hoşgeldin.. amin inşallah canımHerhaba arkadaslar ben yeni katildim buraya ben anne olmak isteyenlerdenim rabbim bugunun hurmetine isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin innnsallah![]()
Pek bi bilgim yok dogrusu allh gonlune gore versinKızlar bugün adetin 19. Gunu ve sabah progesteron hormonuna baktırdım 21.8 çıktı.. Herhalde iyi bir deger fikri olan var mı
Benim daha yeni canım 6 kasımda evlendim zaten öncesinde olursa olur diye korunmadım ama çabada harcamadım ama sonra bi doktora gideyim dedim bende pko var maalesef iki aydırda doktor kontrolündeyim işte canım bu ay klomen kullandım inşallah hepimizin olsunInşallah abla insallah Rabbm yüzünü guldursun mubarek gun hurmetine insallah önce sira snde abla insallah ne zmndr bekliyosn ki sen abla
Hos buldum sekerlerhayırlı olsun
hamilelik alameti derler böyle rüyalar için fıstığım.. hayırlısı olsun? nasılsın? asabiyet var mı?
ve aleyküm selam.. hayırlı cumalar canım.. güzel haberlerle gel
ilkaycım maşallah sana..dirayetin ve sabrın için tebrik ederim Nisana hadi.. beraber..
hoşgeldin.. amin inşallah canım
herkese hayırlı cumalar canlarımmmm
Pozitif ve güçlü kadın profili evvela tebrik ediyorum seni canım ve bende umutlanamıyorum nedense kendini kanamaya hazırladım gibi ya[/QUOSAOL CANIM TESEKKÜR EDERİM HEPİMİZ BÖYLE OLALIM SONUÇTA HERSEY ALLAHTAN BİZ TEVEKKÜLÜ BIRAKMAYALIM :) DİKKAT ET KENDİNE CANIM RABBİM BİZİ YAVRUSUZ BIRAKMAIN ONA LAYIK GÖRSÜN İNS :)
Allah razı olsun canım Alah kabul etsin insallahSS2007 okudum cnm sanda
Yok gayet sakinimde abla bugun bu ovulasyon testim daha acik ciktihayırlı olsun
hamilelik alameti derler böyle rüyalar için fıstığım.. hayırlısı olsun? nasılsın? asabiyet var mı?
ve aleyküm selam.. hayırlı cumalar canım.. güzel haberlerle gel
ilkaycım maşallah sana..dirayetin ve sabrın için tebrik ederim Nisana hadi.. beraber..
hoşgeldin.. amin inşallah canım
herkese hayırlı cumalar canlarımmmm
Benim daha yeni canım 6 kasımda evlendim zaten öncesinde olursa olur diye korunmadım ama çabada harcamadım ama sonra bi doktora gideyim dedim bende pko var maalesef iki aydırda doktor kontrolündeyim işte canım bu ay klomen kullandım inşallah hepimizin olsun
Amin canım cümkesinede versin bu pko sıkıntı ama alıştım bunla yaşamaya artık rabbim ilkin dha kötü olanlara şifa versin onlara yardım etsin evvela sonra bizlere beterin beteri var rabbime hamd olsunOy oy ablam inşallah Rabbm sifalar versn
Amin canım cümkesinede versin bu pko sıkıntı ama alıştım bunla yaşamaya artık rabbim ilkin dha kötü olanlara şifa versin onlara yardım etsin evvela sonra bizlere beterin beteri var rabbime hamd olsun
Kızlar çok geçmiş olsun pko nedirAmin canım cümkesinede versin bu pko sıkıntı ama alıştım bunla yaşamaya artık rabbim ilkin dha kötü olanlara şifa versin onlara yardım etsin evvela sonra bizlere beterin beteri var rabbime hamd olsun
Yok gayet sakinimde abla bugun bu ovulasyon testim daha acik cikti
Var tabiki ben üç senedir dkh çıkardım hayatımdan adet söktürücüleride öyle aslan pençesi bende yaptım çok iyi geliyor devam et derim bide agnucaston al iç hayıt otu tableti o canım içebileceksen eğer araştır civanperçemi dene ben biberiye kekik ve papatyada yaptım o ay yumurtalarım tertemizdi ve doktor çok şaşırdı ve özellikle kışın dört ay d vitamini kullanmanı tavsiye ederim ki badet gören bütün kadınlarda kullanmalı bencecanm ya bende de var biliyorsun pko belli bitkisel kürlerin var mı yaptığın iyi gelen..
ben soğan suyu ve aslan pençesi yapmıştım işe yaramışlardı sanki ama sürdürmedim açıkcası..
tmm ilaçları içiyoruz ama hayatımız da haplar olmasın ya doğada bize iyi gelen elbet şifalar vardır..
Canım önceki yaptıkları koyu bugün ki silikleşmiş erken yumurtlamış bu ay sanırım kicanım silikleşme varsa yakın değil demek ki.. sen gene söylediğimiz güne yakın zamana kadar yapmaya devam et kuzum..
canım ama ilk kez geçtiğimiz günlerde yaptı.. o zamanda koyu değildi kiCanım önceki yaptıkları koyu bugün ki silikleşmiş erken yumurtlamış bu ay sanırım ki