2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar çok geçmiş olsun pko nedir :KK43:
Polikistik over canım şimdiki kadınlarda çok görülen başa bela bişey pko yumurtan oluşuyor ya büyümüyor ya çatlamıyor folükül halinde yumurtalıklarında kalıyor o da fsh yükseltiyor o yükselince adet olamıyorsun benim düştü ama yumurtalarda cüzzi miktarda var kislerim bebeğe engel değil ama zorlaştırabiliyor yaş geçtimi daha bi sıkıntı öyle işte ankat anlst bitmez

Ben geldim aaa ne guzel basladil gune cuma gunu hemde hamilelik haberleri sukur Allahim o kdar dua ediyorum her namazda her duamda inanin tanimiyorum sizi hic bir birimi gormedik ama isindim size bisey olan kimi size yaziyorum teselli tapiyorum her seyden once destek buyuk sey Allah hepimizi her zaman guldursun

Ben geldim aaa ne guzel basladil gune cuma gunu hemde hamilelik haberleri sukur Allahim o kdar dua ediyorum her namazda her duamda inanin tanimiyorum sizi hic bir birimi gormedik ama isindim size bisey olan kimi size yaziyorum teselli tapiyorum her seyden once destek buyuk sey Allah hepimizi her zaman guldursun
Amin cnm insallh

Altdaki dun oglen ortaki aksama dogru en ustteki yarim saat once falan

Eklentiler

• CAM00074.webp
    CAM00074.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 52
Var tabiki ben üç senedir dkh çıkardım hayatımdan adet söktürücüleride öyle aslan pençesi bende yaptım çok iyi geliyor devam et derim bide agnucaston al iç hayıt otu tableti o canım içebileceksen eğer araştır civanperçemi dene ben biberiye kekik ve papatyada yaptım o ay yumurtalarım tertemizdi ve doktor çok şaşırdı ve özellikle kışın dört ay d vitamini kullanmanı tavsiye ederim ki badet gören bütün kadınlarda kullanmalı bence

agnucaston içtim 3 aya yakın ama adetlerimi çok bozdu o aylar adet olmadım nerdeyse..
biberiye kekik papatyayı denemedim hiç nasıl yapıyorsun demleme mi cnm..

Merhaba Arkadaşlar cumanız mübarek olsun Ben doktora gittim Kan verdim sonucu bekliyorum Doktor patoloji sonucunu görmek istedi ama çıkmamış sanırım Gelecek hafta perşembe cuma gibi çıkacak Ondan sonra sanırım tam durumun belli olacak kanama hala bitmedi canım sıkılıyor ama internette Okuduğuma göre bunu 15 20 gün boyunca yaşayan kadınlar var Doktor kanamanın çok şiddetli olmadığı ve ağrım olmadığı sürece normal olduğunu söyledi Patoloji sonucuna göre ve Kan değerlerine göre tekrar durum değerlendirmesi yapacağını söyledi Arkadaşlar şu cuma saatinde dua edin Ne olur Kan değerlerim düşmüş olsun

KIZLAR REGL OLDUM BEN KISMET DEĞİLMİŞ BU AY BAKALIM ARTIK TESTTE NEGATİFİ GÖRMEYİNCE DAHA AZ ACIYOR İNSANIN CANI :)
Test yapmadan adet olmak gerçekten İnsanın içini daha az acıtıyor Çok doğru bir tespit Ne diyelim Rabb'im tez zamanda bu imtihandan yüzünün akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı evlat ve Evlatlar nasip etsin

Back
X