- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.961
Arkadslar ben konuyu yazilanlari takip edemiyorum ya netim cok yavas örnek 1 saufaya yazarken bi anda 6 da buluyorum kendmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dua edin nolur hastalanmayım. Kalbim ağzımda atıyor valla. Sürekli kontrol ediyorum.karnım belim ağrıdıkça aklım çıkıyor
Rabbim Şu cuma saatinde hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ise sana nasip etsin bunu kardeşimKızlar dua edin nolur hastalanmayım. Kalbim ağzımda atıyor valla. Sürekli kontrol ediyorum.karnım belim ağrıdıkça aklım çıkıyor
Hoşgeldin Arkadaşım inşallah tez zamanda seninle güzel haberlerini alırızmeraba kızlar beni de ekleyinnn![]()
çok şükür 4- 5 haftalığız daha idrar testlerim doğruymuş :) ben bir önceki gebeliğimde rüyamda gögüslerimden süt geldiğini görmüştüm. Eğer adetin geçmediyse bekle test yap. Bilinç altı rüyaları olmuyor genellikle bu tarz rüyalar.Kiz sende hamilemisin masallah
Allah razı olsun canım. Öyle dua ediyorum inan.Rabbim Şu cuma saatinde hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ise sana nasip etsin bunu kardeşim
Amin canım amin inşallah sonuçların güzel çıkarbiz de bu ay 5. ayımız oldu korunmuyoruz ve gebe kalmadım. ben de 2 gün önce dr a gittim yumurtalıklarım polikistik duruyor şimdi hormon bakılacak reglime 1 hafta var. geçiğimiz yıl prolaktinim yüksekti bakalım gene mi öyle bekleyip görücem. bu arada adetlerim düzenli 32 günde bir oluyorum. doktor ultrason görünümünden sonra inofolic verdi bi de vajinal fitil verdi.. inşallah Allah hepimize evlat sevgisi tattırır canlarım aminn
Hos geldin sekerimhoşbuldumm . umudum nisan ayında inşallah inifolic kullanıyorum bi de reglin 3. günü hormon baktırıcam . çok heycanlıyım![]()
canım termale gidip kür uyguladım kendime üstüne de klomen.. iyiyim şimdilik bakalım :)senin nasıl düzene girdi cnm ilaçla mı..
o zaman ben akşam sipariş vereyim gelsin daha var yapmama çünkü 5.günüm bugün..inş işe yarar da bu ay turnayı gözünden vururuz![]()
nazancım hayırlı cumalarHayırlı Cumalar canlar nasılsınız..
Bende okuycam İnşaAllah bitirrim bugün hepimizinkini.
Rabbim kabul etsin dualarımızı..
@miyaz yarını merakla bekliyorum..
Benim batada son 7 İnşaAllah adet olmayız
Arzucum o kadar iyi geldi ki yazdıkların artık kanamanın uzun oluyor olması canımı sıkıyor kürtaj sayfasındaki kızlar hep kanamalarının bir hafta içinde kesildiğini söylüyor Benimki bugün dokuzuncu gün oldu Doktor süreci normal görüyor Pazartesinden sonra kanamanın azalmış olması gerekiyor lekelenmeye dönmüş olman lazım dedi Perşembeye tekrar randevu verdi Patoloji sonucu ile beraber HCG değerinu değerlendirecek
fulyacım ne yazık ki bizim bünyeler biraz abuk hareket ediyor çınar doğum pozisyonu alamadığı için eşi gelemedi ve beni doğumdan sonra hemen kürtaja alındım hem doğum hem kürtaj kanamam 40 gün sürdü artık yatacaktım hastaneye ki kesildi sütümle beraberBenim adım Fulya Evet kalp kalbe karşıymış
silikse yakında Çift çizgi kıpkırmızı olur inşallah indir Sen Bugünleri değerlendir
hoş geldin canım..meraba kızlar beni de ekleyinnn![]()
bugunu kesin değerlendir bence bende geçen ay ovulasyon testi yapmıştım Rabbime şükürler olsun tuttu poizitifi gördüm ertesi gün ilişki olmuştu .Yine de Allah nasip ettiğinde bular vesile oluyor inş Allah herkesin gönlüne göre nasip eder inşAltdaki dun oglen ortaki aksama dogru en ustteki yarim saat once falan
Yarın adet olmazsam bile testte çıkacağını zannetmiyorum canım pek bi umudum yok ama eğer olmazsam 29 da gidip direk kan verecem kontrolümde var zaten o gün inşallah canımHayırlı Cumalar canlar nasılsınız..
Bende okuycam İnşaAllah bitirrim bugün hepimizinkini.
Rabbim kabul etsin dualarımızı..
@miyaz yarını merakla bekliyorum..
Benim batada son 7 İnşaAllah adet olmayız
Rabbim sağlıkla kucağınıza göstersin evladınızı inşallahçok şükür 4- 5 haftalığız daha idrar testlerim doğruymuş :) ben bir önceki gebeliğimde rüyamda gögüslerimden süt geldiğini görmüştüm. Eğer adetin geçmediyse bekle test yap. Bilinç altı rüyaları olmuyor genellikle bu tarz rüyalar.
sağlıkla al kucağına inşallahçok şükür 4- 5 haftalığız daha idrar testlerim doğruymuş :) ben bir önceki gebeliğimde rüyamda gögüslerimden süt geldiğini görmüştüm. Eğer adetin geçmediyse bekle test yap. Bilinç altı rüyaları olmuyor genellikle bu tarz rüyalar.
29'unda güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle en doğrusunu yapıyorsun testi yapma 29'u ne kadar gelirse adet gelir Gelmezse 29'unda İnşallah gebelik haberini alırızYarın adet olmazsam bile testte çıkacağını zannetmiyorum canım pek bi umudum yok ama eğer olmazsam 29 da gidip direk kan verecem kontrolümde var zaten o gün inşallah canım
İnşallah olmazsın canım hamilesindir inşallahKızlar dua edin nolur hastalanmayım. Kalbim ağzımda atıyor valla. Sürekli kontrol ediyorum.karnım belim ağrıdıkça aklım çıkıyor
Allah razı olsun arkadaşım benim 5 ay önce bir düşüğüm oldu. Acıkcası korkularım var ama Allah büyük inş buna sağlıkla shhatle kavuşuruz.Rabbim isteye herkese nasip etsin Su mübarek cuma saatinde inşRabbim sağlıkla kucağınıza göstersin evladınızı inşallah
AMİN CANIMM İNŞALLAHTest yapmadan adet olmak gerçekten İnsanın içini daha az acıtıyor Çok doğru bir tespit Ne diyelim Rabb'im tez zamanda bu imtihandan yüzünün akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı evlat ve Evlatlar nasip etsin
Amin canım inş cümlemize nasip etsin Allahım sağlıkla sıhhatle.sağlıkla al kucağına inşallah![]()