2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

29'unda güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle en doğrusunu yapıyorsun testi yapma 29'u ne kadar gelirse adet gelir Gelmezse 29'unda İnşallah gebelik haberini alırız
İnşallah canım doktor o zaman çağırdı tabi adet olmazsm olursam ikinci gün gitmem gerek inşallah hamileyimdir de olmam bende çok isterim hsyırlı haberler vermeyi rabbim bu ay nasip eder inşaşlah bu haberi vermeyi çok dua ediyorum allah gülsün yüzümüze

İnşallah canım doktor o zaman çağırdı tabi adet olmazsm olursam ikinci gün gitmem gerek inşallah hamileyimdir de olmam bende çok isterim hsyırlı haberler vermeyi rabbim bu ay nasip eder inşaşlah bu haberi vermeyi çok dua ediyorum allah gülsün yüzümüze
inşallaaahhh :dua:
kurban olduğum Rabbim verecek kucağımıza inşallah benim inancım tam! o bebekler kucağımıza gelecek uleenn! :KK36:

İnşallah canım yaa hayırlısıyla. Senin de bat yarın demi. İnşallah hamileyizdir.
Evet yarın canım ama olmazsamda test yapmam iki gün öncesinde çıkmadı iki gün sonrasına kadar da hemen belli olacak derecede yükseleceğini zannetmem kontrol günümü bekleyecem adet olmazsam eğer

inşallaaahhh :dua:
kurban olduğum Rabbim verecek kucağımıza inşallah benim inancım tam! o bebekler kucağımıza gelecek uleenn! :KK36:
Evet gelecek tabi canım bende inanıyorum ama inşallah biz çok bi yıpranmadan gelirler hayırlısıyla ben iki gündür kendimi nedense çok kötü hissediyorum bi ağırlık var sanki üzerimde bilmiyorum

çok şükür 4- 5 haftalığız daha idrar testlerim doğruymuş :) ben bir önceki gebeliğimde rüyamda gögüslerimden süt geldiğini görmüştüm. Eğer adetin geçmediyse bekle test yap. Bilinç altı rüyaları olmuyor genellikle bu tarz rüyalar.
Yaa oyle mi bkim bklim yumurtlma donmindeyim henuz insallh bnmde olur senij gibi cikar

Evet yarın canım ama olmazsamda test yapmam iki gün öncesinde çıkmadı iki gün sonrasına kadar da hemen belli olacak derecede yükseleceğini zannetmem kontrol günümü bekleyecem adet olmazsam eğer
Aynen canım bende beklemeyi düşünüyorum.adetten 2 gün önce benimde çıkmamıştı bişey

bugunu kesin değerlendir bence bende geçen ay ovulasyon testi yapmıştım Rabbime şükürler olsun tuttu poizitifi gördüm ertesi gün ilişki olmuştu .Yine de Allah nasip ettiğinde bular vesile oluyor inş Allah herkesin gönlüne göre nasip eder inş
Insaklah sagliklk bi sekilde alirsin kucagina cnm bnm cok sevindim hyrli olsun

Uykum kaç gündür geliyorda canım bu içimdeki sıkıntının ağırlığı ya im daralıyor resmen iki gündür
sevgül ben ve bu gruptaki herkes biliyor şu an içindeki daralmayı..
acaba oldu mu yoksa adet mi olacağım olursa benimle mi kalacak?
canım test günü geleee hayrola.. nolur sıkma güzel canını.. içini ferah tut..

sevgül ben ve bu gruptaki herkes biliyor şu an içindeki daralmayı..
acaba oldu mu yoksa adet mi olacağım olursa benimle mi kalacak?
canım test günü geleee hayrola.. nolur sıkma güzel canını.. içini ferah tut..
Ben hiç oldusunu düşünemiyorum bile canım iki gündür gerçekten hiç umudum yok hiç böyle olmazdım ben bu kez neden böyle duygusallaştım onuda anlamadım canım inanki geçen ay çok umutluydum adet önces lekelenmem bile geldiğinde ay yok belkide yerleşmedir bile dedim ta ki olana kadar ama bu son bi kaç gündür az bi umut bile varsa iki gündür kayuplarda yani anlayamadığım bi durum normalde güçlü bi insanım bilemedim dokunsan ağlarım yan şuan o ederece ki ben sürekli ağlayan bi insanda değilim ne oluyor bana inanki hiç bilemiyorum canım ya

Ben hiç oldusunu düşünemiyorum bile canım iki gündür gerçekten hiç umudum yok hiç böyle olmazdım ben bu kez neden böyle duygusallaştım onuda anlamadım canım inanki geçen ay çok umutluydum adet önces lekelenmem bile geldiğinde ay yok belkide yerleşmedir bile dedim ta ki olana kadar ama bu son bi kaç gündür az bi umut bile varsa iki gündür kayuplarda yani anlayamadığım bi durum normalde güçlü bi insanım bilemedim dokunsan ağlarım yan şuan o ederece ki ben sürekli ağlayan bi insanda değilim ne oluyor bana inanki hiç bilemiyorum canım ya
döllenme gerçekleşmese bile vücutlarımız annelik güdüsüyle hareket etmeye başladığı için hormon dağılımı sapıtıyor canım benim.. farkında olmadan beklenti içine giriyoruz ve hüsrana uğrama korkusuyla karmaşıklığa boğuluyoruz ama nolur şunu aklından çıkartma bizler iyi oldukça gerek ruhen gerek fiziken bebişin rahmimize düşme ihtimali %80 artıyor moral motivasyon çok çok çok önemli.. sabırlı ol nolur

Kizlar unutmayin

Eklentiler

• 2017-03-23-17-19-09.webp
    2017-03-23-17-19-09.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 20
Back
X