2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

döllenme gerçekleşmese bile vücutlarımız annelik güdüsüyle hareket etmeye başladığı için hormon dağılımı sapıtıyor canım benim.. farkında olmadan beklenti içine giriyoruz ve hüsrana uğrama korkusuyla karmaşıklığa boğuluyoruz ama nolur şunu aklından çıkartma bizler iyi oldukça gerek ruhen gerek fiziken bebişin rahmimize düşme ihtimali %80 artıyor moral motivasyon çok çok çok önemli.. sabırlı ol nolur
Haklısın canım işte evde yanlız oluncada iyice daralıyor insan ay inşallah bu duygu fırtınalarını hamilelikten kaynaklı yaşıyırumdur dünde çok sinirliydim komşum deilrtti beni biliyorsunuz yazfım burayada normalde takılan biri değilim kız inanmazsın akşama kadar söylendim :)

Şimdi akıntı başladı bende kızlar, bu ne demek yaa. Allak bullak oldum iyice yaa. Arkasından kanama imı gelecek acaba.bu arada bat 23 Marttı benim

Haklısın canım işte evde yanlız oluncada iyice daralıyor insan ay inşallah bu duygu fırtınalarını hamilelikten kaynaklı yaşıyırumdur dünde çok sinirliydim komşum deilrtti beni biliyorsunuz yazfım burayada normalde takılan biri değilim kız inanmazsın akşama kadar söylendim :)
dolum noktanı taşırmış cadı komşun :-)
sen azcık 3 maymunu oyna bu aralar.. görme duyma konuşma..
bugünler geçecek güzel günler gelecek :KK31::KK31:

Hav

Havuc suyu neyi erkene cekiyo ki canm bnde bu ay incir havuc kürü yapmstm
canım incir havuç soğan bunlar adeti dolayısıyla yumurtlamayı erkene çekiyor ay bu da nasıl bir tabirse :KK70:
yani düzen için yapılıyor bu kürler.. e dolayısıyla da normal zamanında önce oluyor
Allahtan sevcan o günleri değerlendirmiş :KK5:

canım incir havuç soğan bunlar adeti dolayısıyla yumurtlamayı erkene çekiyor ay bu da nasıl bir tabirse :KK70:
yani düzen için yapılıyor bu kürler.. e dolayısıyla da normal zamanında önce oluyor
Allahtan sevcan o günleri değerlendirmiş :KK5:
Degerlendirdim bakalim Allah nasip edecekmi

dolum noktanı taşırmış cadı komşun :-)
sen azcık 3 maymunu oyna bu aralar.. görme duyma konuşma..
bugünler geçecek güzel günler gelecek :KK31::KK31:
Hiç sorma öyle yapacam zaten görmemezlikten geliyorum bugün bi bağırtı bi ağlama bişeyler vardı sesi geliyordu oğlu eve gelmemiş kimkere takılıyorsa buda meraklanmış ben yine dua ettim inan ki ettiğini biçiyor oh olsun derdi o olsaydı benim için ama ben rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sen akıl fikir ver ya rabbim dedim sadece

Eklentiler

• CAM00076.webp
    CAM00076.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 29
Hiç sorma öyle yapacam zaten görmemezlikten geliyorum bugün bi bağırtı bi ağlama bişeyler vardı sesi geliyordu oğlu eve gelmemiş kimkere takılıyorsa buda meraklanmış ben yine dua ettim inan ki ettiğini biçiyor oh olsun derdi o olsaydı benim için ama ben rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sen akıl fikir ver ya rabbim dedim sadece
Allah razı olsun senden.. sende ektiğini biçeceksin unutmayalım herkes kalbinin ekmeğini yer :KK68:

Allah razı olsun senden.. sende ektiğini biçeceksin unutmayalım herkes kalbinin ekmeğini yer :KK68:
Allah cümlemizden razı olsun başkasının acısına mutlu olacak bi insan değilim yaptuklsrı onun ayıbı olsun allah görüyor nasılsa en iyisini o bilir boşver zaten dahada ne derse umuruma gelmez allaha havale ettim cevap bile vermem ama rabbim yine onun haksızlığını çocuklsrından değil ondan çıkarsın

Back
X