• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bnm kızlar hatunlar kahvaltı yaptm. Bi komşumuz felç geçirmiş. Oraya gitcez. Öpüyorum sizleri.

Sen kaç yaşında evlendin maşallah şok oldum ama bu kadar strese girmene de şok oldum ben 31 yaşındayım ve biyolojik saat aleyhime işliyor biz ölelim o zaman:KK70: 21 yaşında olsam ne çocuk ne koca ne hayat hiç bişeyi kafama takmam zaten olur inş.. Hormon testlerini yaptır eger menopoz veya farklı bi durum yoksa herşey yolunda ise yaşının tadını çıkar gez toz kocanla Türkiyeyi veya maddi durumun iyi ise yurt dışını :) veya evde oturmak bunaltıyor ise Üniversitesi sınavına gir açıköğretim bi bölüm oku mesleğini eline al ne bileyim yani buradaki bi çok arkadaş bence senin yaşında olmak için neler verir:mad: yok illaki bebek diyorsan devlette aşılama ve tüp bebek dene zaten sen her türlü maddi destek alırsın devletten derdine ne oldu da kendini parçalıyorsun arkadaşım
Kuzum bnmki pko.
Pko ile gebe kalan var ama kilosuz onlar bn şişkoyum :) şişkolar kolay gebe kalamıyolar ne yazıkki

Kizlar merhaba herkese. Size bir sorum olacak. Adet dongumu bilmedigim icin ovulasyon gunu mu de tahmin etmekte zorlaniyorum.:cry: Akinti olunca mi anlayacagim mesela ? Kit alma imkanim yok su an:olamaz:

Mrb kizlar bir bucuk yillik evliyim.6 aydir bebis istiyoz ama tik yok. Pko var bende iki aydir klomen kullaniyom p.tesi yumurta takibi icin doktora gidicem. Suan sogan kuru uyguluyorum 4. Gunum 15 gun devam edicem. Esimin sperm testi sonucunda sperm sayisi 140 milyon ckti normalde 30-40 milyon olmasi lazm. Ee bzm yuksek olunca hareket etmelerini engelliyor . Bunun icin ne yapsak acaba ?? Bilgisi olan varmi

Mrb kizlar bir bucuk yillik evliyim.6 aydir bebis istiyoz ama tik yok. Pko var bende iki aydir klomen kullaniyom p.tesi yumurta takibi icin doktora gidicem. Suan sogan kuru uyguluyorum 4. Gunum 15 gun devam edicem. Esimin sperm testi sonucunda sperm sayisi 140 milyon ckti normalde 30-40 milyon olmasi lazm. Ee bzm yuksek olunca hareket etmelerini engelliyor . Bunun icin ne yapsak acaba ?? Bilgisi olan varmi
Bu konu hakkimda bilgim yok cnm sik sik iliskiye girsen sperm sayisi duser onu biliyorum oyle dene bide

Back
X