• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba yardımcı olun lütfen ben 6 aylık evliyim şubat ayında adetimden 2 hafta sonra kan leke gibi bişey geldi 1 kere geldi birdaha gelmedi sonra kas ağrılarım başladı belime vuruyor bacağıma vuruyor yürüyemiyordum baş dönmesi,tiksinmediğim şeylerden tiksinme vb. 2 gün sonra sağlık ocağına gittim test yaptı olumsuz bekle dedi sonra adet günüm geldi normal adet oldum anladım ki değilim bu ay da adetin günü gelmeden 1 hafta önce adet sancıları başladı benim öyle çok akıntım olmazdı akıntılarım çoğaldı adet günüm geldi adet olmadım 3 gün geçikti evde test yaptım 2 dk baktım sonra attım çöpe 2 gün sonra çöpleri toplarken baktım çift çizgi ablam dedi bu normal testin kendi çizgisi ne yapacağımı şaşırdım çok istiyoruz erken diyen olursa bizim için değil doktora salı günü gideceğim bunların olması normal mi daha önce yaşayan oldu mu
Inan daha once yasoyan vardir insallah bebisin seninledir kan ver cmm

Canım çektirdin mi filmini bilmiyorum ama benim çektirdiğim yer çok rahattı. Yeni teknoloji bir ürün. Hiç ağrım sızım olmadı. Çok rahattı. Sen de orada yaptır tabi İstanbul da isen.

yok canım çektirmedim adet günümden 10 günü geçmişti yani çekilmesi için geçerli süreyi aşmıştık bu ay hamile kalamazsam çektiricem..bende bi yerle konuştum bursadayım hastane dediğin gibi yeni sistemle ağrısız çekiyoruz dedi bizzat doktorla görüştüm..500 tl istediler bakalım mecbur yaptırıcam doktorum istedi çünkü..
inşallah bende de ağrı falan olmaz çok strese girmiştim o ara..

Resimlerini atar mısın anlayamadım
Resim atmaya çalıştım ama beceremedim yani bugün yaptığım teste belirgin T çizgisi vardı ama beyaz bir çizgi 5 dakika bitiminde beyaz silik çizgi kayboldu :KK42:

Back
X