• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tekrar yaptım şimdi üçüncü oldu gene beyaz çizgi oluştu ve kayboldu bikacgun sonra tekrar denerim bendeki bu ağrılar menepoz belirtisimi acaba diye düşünmeye başladım Martin 23 de leke gelmişti o günden beri çok agrilarim var birde idrara baktım içinde beyaz tortular var üste birikiyo

Tekrar yaptım şimdi üçüncü oldu gene beyaz çizgi oluştu ve kayboldu bikacgun sonra tekrar denerim bendeki bu ağrılar menepoz belirtisimi acaba diye düşünmeye başladım Martin 23 de leke gelmişti o günden beri çok agrilarim var birde idrara baktım içinde beyaz tortular var üste birikiyo
O kan dışında bilemezsin canım kan baktırmak Laz'ım menepoz için erken bence

Çok gülüyorum bu sperm testi yorumlarına:KK48: ben eşimi ikna edene kadar canım çıktı.. evden götüreyim dedi en son. Ben yapamam falan.. Olmazsa konuşur öyle yaparız dedim ne de olsa hastane eve yakın . Neyse hastaneye gittik. yardımcı bir bayan bizi hastanenin en üst katında bir odaya götürdü. Ama bildiğiniz bir oda yani:-) Kapı kapandıktan sonra ben gülme krizine girdim eşim sinir hahahaha
Valla ikna için uğraşmadım canım bi kere söyledim izin aldı gittik sağolsun uğraştırmıyor beni zor ama onlar içinde

Back
X