• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hamur işi hiç sevmem canım tatlıyla falanda aram yok kırk senede bir bi puding belki o kadar evet pkoda kilo alımı çok kolay ama vermesi çok zor yürüyüş yapıyorum kuzu ko disyon bisikletim var onuda kullanıyorum şimdi hafiften başladım kas oranım fazla benim arttıracam zamanla kasa dönmesin o da tartılınca ağırlık arttırıyor çünkü bir kilo kas =4 kilo demek

bende yürüyüş yapıcam gerçi kilom yok 57 ama müsaitim yani salsam biraz hemen alıyorum bari o kötü etkilemesin..bide cnm ben ovulasyon testi yapıyorum hep aynı silik çizgi çıkıyor ama çok yumurtlama akıntısı var testler yanlış olamaz dimi sen hiç çift çizgiyi yakaladın mı..

bende yürüyüş yapıcam gerçi kilom yok 57 ama müsaitim yani salsam biraz hemen alıyorum bari o kötü etkilemesin..bide cnm ben ovulasyon testi yapıyorum hep aynı silik çizgi çıkıyor ama çok yumurtlama akıntısı var testler yanlış olamaz dimi sen hiç çift çizgiyi yakaladın mı..
Kilon olmasa bile spor pkoya çok iyi geliyır canım bizim enaz haftada üç gün spor yapmamız gerek zaten evet yakaladım canım sen kaç günde bir adet görüyorsun? Düzenli m adetlerin

Evet canım bende onu düşünüyorum bide dün saraçoğlunun pko kürünü sipariş ettim biraz pahalı ama o adama çok güveniyorum onun kürleri sayesinde hormonlarımda adetlerimde düzene girmişti yarın yine doktora gidecem bakalım 14 mm olan yumurta büyüdü mü adet olayım yapalım canım en iyisi o ilaçtan iyidir hem değil mi

TABİKİ İLAÇ ALMAKTAN İYİDİR CANIM. İNŞALLAH BU AY BEBİŞİN GELİR BİR TANEM

Back
X