• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhabalar ☺ Bugün ilk idrarla test yaptım negatif.. Sanırım kanla yapılan test doğru değil ve benim gördüğüm golge de göz yanılması.. Diğer aya kaldı ümitler..

:) bende yarın gidecem yine ay en kötüsüde şu vajinal ultrason dün canım yandı yani bodoslamada dalınmaz ki ama değil mi adam bi tuhaftı dün zaten öncekinde dikkat etti hiç ağrı olmadı inşallah şu 14 mm olan yumurta büyümüştürde çatlatma iğnesi mi verecek ne yapacaksa yapsında adetimi olayım kür yapayım yani
Canım geldim bende şimdi doktora sıra bekliyorum, heyecandan kalbim hızlı hızlı çarpıyor, karnıma bi ağrı girdi sormayın gitsin. Hem muayene stresi hem de yumurtalar büyüdü mü stresi. İlk kez takip ediliyor yaa çok merak ediyorum.

Canım geldim bende şimdi doktora sıra bekliyorum, heyecandan kalbim hızlı hızlı çarpıyor, karnıma bi ağrı girdi sormayın gitsin. Hem muayene stresi hem de yumurtalar büyüdü mü stresi. İlk kez takip ediliyor yaa çok merak ediyorum.
Sakin ol kuzu ya iyi olacak merak etme bende sonuç bekliyorum

Back
X