• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kizlar merhabalar nasilsiniz cici anne adaylari. Sabah uyandigimda tuaf birsey oldu ,adetime yani bata daha 3 gun var ve bu sabah tuvalete gittigimde kramplar ve hafif acik pembe mor gibi lekeler vardi sildigimde(cok affedersiniz). Ondan onceki gunlerde gebelik testlerim negatifti. Ilk defa boyle birseyle karsilastim kizlar. Ayni durumu yasayan varmi ve bu bir yerlesme kanamasi olabilirmi sizce
Bikac gun sonra tekrae test yap cnm

Günaydın arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Benim 4 yaşında bir oğlum var Allahım bağışlasın hepimizin yavrularını.Oğlum aşılama ile oldu yumurtalıklarımda trmbellik vardı ikinciyi düşünmeye başladık ama doktor tekrar aşılama dedi tahlil istedi ve tahlilde yumurtlamam olmuş o ay.1,2 ay deneyin sonra aşılama dedi ilk ay olmadı çok deneyrmedik zaten hep test yaptım ve tek çizgiyi götmekten çok sııkıldım.Bu ay adeti. Geçmeden tekrar yaptım silik çizgi çıktı kanda baktırdım pozitif çıktı.Çarşamba fünü Allahım izin verirse doktora gidicez.Dua edin keseyi ve kalp ataşlarını görelim suyalım kızlar.
Ay hayirli olsun canim benim Alalh sglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Insallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin
Insallah bebegin seninledir cnm

Tamam canm dur üzülme hemen belki test yalnsti yada gercktn dogruysa da bile canini skiacak bisey yok senin eşinin cani sağ olsnda gerisi olur Rabbm iyisini hilir lutfen ümitszliğe kapilma
Çok haklısın canım öyle ama çift çizgi silik te olsa görünce ne yalan söyleyim çok heveslendim :(

Arkadaşlar hepinize teşemkür ederim.Benim dualarım da sizinle Allahım tez zamanda sağlıkla kolaylıkla bebişler versin hepimizin kucağına.Gönlünüzü ferah tutun bu dünyada yiyecek ekmeği nasibi varsa ne olursa olsun gelir.Yoksa da nasibi kendimizi öldürelim yine dw olmuyor.Yeter ki Yüce Rabbim istesin.Bol bol dua edelim.

Insallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin
Canım silik çizgi pozitif olarak değerlendiriliyor inşalla gebesindir arkadaşımın da çok çok silikti şu 12 haftalık gebe.Hayırlısı olsun canım.

Back
X