• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Adet olunca soğan kürü yaparım ne varsa söker atar inşallah kendimi hiç hamileliğe şartlamıyorum ben bu ay nedense :)

Ayarlama zaten abla Allahtan gelen başımz ustune gelmeyenede napicaksn.Asıl tevekkul budur.hayırlısı deyip deyip sobra olmayinca üzülmek ağlamak tevekkül olurmu yani.

Ayarlama zaten abla Allahtan gelen başımz ustune gelmeyenede napicaksn.Asıl tevekkul budur.hayırlısı deyip deyip sobra olmayinca üzülmek ağlamak tevekkül olurmu yani.
Ben geçen ay bıraktım zaten canım hiç ağlamadım ama çok sitres olup üzüldüm geçen ay açıldı gözlerim ama dahada tınlamıyorum

Aksam yaptim bakmadim sabah kalktim 2.cizgi golge tabiki geversiz bi durum

Eklentiler

• CAM00176.webp
    CAM00176.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 47
sevcanvildo sevcanvildo canım bişey sorcam sana sen bu meryem ana otunu kullanmıştın suya top gibi olan kısmının mı yoksa sap kısmını mı koydun günde eşim ve ben 1 çay bardağı içsek yeterli mi acaba??, üstünde taşıdın mı birde?? :)
Suraiye tamamini koydum canim ertesigune axiliyor zatem surahi sudoluolack zaten olur az azicinde kotu bi tadi yok cnm

Back
X