• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bu ay takviye yapmadım canım geçen ay yaptım ilk klomende yani bu ay folic asid ve b12 kullandım sadece hatta kaç gündür midem çok yanıyor diye onuda içemiyorum ya bu ay ki tedavimi tamamladım canım o yüzden devam ettim ama hamile kalamazsam bi soğan kürü aslan pençes falan yapacam sonra başka bi doktora gidecem iyi doktor var zaten canım ama devlet hastanesinde ve çok yoğun hastaları çok necati bey çokta hoş bi doktor bi kür fala yapayım ona gidecem kontrol için işte bi iki ay bişey yapmayacam ama canım bekleyecem kiloda verecem bu arada
Birlikte yapalım ablacım ☺☺☺

Ya bende sızlama büyüme var üstune yatamiyorum bide yeni fark ettim damarlarim iyice belirginleşmiş iyice şüphelendim ama kendimide kaptirmak istemiyorum 2 mart en son adet tarihim ve hala adet olmadim
Cnm bende hamileliğimde öyleydim damarlar net bir şekilde belirgindi göğüslerim patlayacak gibiydi bende üzerine yatamıyodum hatta göğsümden resmen süt gibi sıvı gelmişti çok şaşırmıştım bence kan tahlili yaptır şüphe kalmasın içinde

Cnm bende hamileliğimde öyleydim damarlar net bir şekilde belirgindi göğüslerim patlayacak gibiydi bende üzerine yatamıyodum hatta göğsümden resmen süt gibi sıvı gelmişti çok şaşırmıştım bence kan tahlili yaptır şüphe kalmasın içinde
Ya tahlil yapmayi bende cok istiyorum ama sonucun negatif cikmasindan korkuyorum en azindan 1 hafta daha bekliycem olmazsam gidip tahlil yapicam kesin bana dua edin inşallah bu ay bebegim yerleşmiştir benimledir

Back
X