• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
Ya evvel (1000 adet)
1. M miyaz (sevgul)
2. sevcanvildo sevcanvildo (sevcan)
3. @yumyumyumiyum (burcu)
4. ebru_can_ebru ebru_can_ebru (ebru)
5. SS2007 SS2007 (sinem)
6. @kapadokyam (kubra)
7. @pastadelisi (sakine)
8. @rukiye67 (rukiye)
9. @Deli_manya (nagihan)
10. Halim rabbime malum Halim rabbime malum (arzu)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz @TurkanBagirova :anneadayı:
2.umudumuz @TAGA :anneadayı:
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar :anneadayı:
4.umudumuz @tulperde :anneadayı:
5.umudumuz @zlm67 :anneadayı:
6.umudumuz @mlk29:anneadayı:
7. Umudumuz @Hayalettim :anneadayı:
8. Umudumuz @Meri4141 :anneadayı:
9. Unudumuz ???

Ben ben ben

Bende 1.5 yıldır evliyim ve istiyoruz ama nasip olmadı henüz..tüm tahlillerimiz normal gidiyor bu ay rahim filmi de çekildim tüpler açık sonrasında yumurtlamayi da yakaladik ama...bat a da 6 kaldı bekliyorum..hayrlisi inşallah hepimiz icin

Rabbim hayırlısını nasip etsin öncelikle canım benim de çocuklarım var ve daha önce kızım olsun diye denediğim şeyler vardı ve oldu öncelikle yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiyi kesmek gerek sonra avrat yerini ilişkiden sonra sirkeli su ile yıkaman gerek birde evliya dualarını okumuştum ben rabbime çok dua ettim çok güzel bir kızım oldu ama herzaman şunu diyorum önemli olan sağlık kızım oldu çok güzel hemde görenler bayılır yüzünün nuruna çünkü ben hep öyle dua ettim eli yüzü nurlu güzel bir kız olsun diye çokta akıllı fakat rabbimin işine karışmamam Laz'ım kızımda biraz gelişim geriliği var 3 yaşında konuşmuyor herşeyin hayırlısı canım anlayacağın inşallah Rabbim gönlüne göre verir :KK200:
Hg aramiza Allah insalalh gonlunuzdeki muradi hayirlisiyla versin

Back
X