• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

siteye yazmadim cnm ben hic hayit tohumu kullandim 2 ay bu ayda incir yedim her gun bugun adet gunum ama hicbir belirti yok adete dair normaldenkahvenakintilarim olurdu sonra birden sokerdi simdi seffaf bir akintim var anlayamadim gec yumurtlama oldu galiba 3 aydir degisik tarihlerde oluyorum o korkutuyor artik beni
canım biliyorum etkileniyor insan negatif çıkınca ama şeffaf akıntı da hamilelik belirtisi... aslında idrar testi yapabilirsin çıkar yani... siteye yaz mutlaka farklı kürler veriyor teşhisi ve kan değerlerini soruyor

canım bu ay iğne oldu sende onunda etkisi olabilir. mevsimde döndü oda biyolojiyi etkiliyor dur bakalım
Geçen ayda iğne oldum canım ama değil böyle olması hatırlarsan lekelenme haricinde adet belirtisi bile olmamıştı çokta şaşmıştım yani dediğim gibi gebeliğe yormuyorum canım ama kistten midir demeden de duramıyorum açıkcasıda göğüsler iğneden olabilir canım

canım biliyorum etkileniyor insan negatif çıkınca ama şeffaf akıntı da hamilelik belirtisi... aslında idrar testi yapabilirsin çıkar yani... siteye yaz mutlaka farklı kürler veriyor teşhisi ve kan değerlerini soruyor
cnm yazdim az once onerdeihinkur 500 tl alamamki onu

yok cnm ben 10 gun gecmeyince test yapmiycam demistim seytan bir durtuyor ama sonra vazgeciyorum yapmiycam yani

yok canım ben küratjdan sonra hiç tedavi görmedim 5 ay korunduk deniyoruz bakalım 23 nisan civarı adet olacağım ben de bakalım... Bu ay doktora gidip başlamak istiyorum artık tedaviye.. sen nasılsın napıyorsun adet oldun mu A anneveoglusu
Ahh ah tedavi olsan dert olmasan dert ben kendi adıma çok aceleci davrandım ya bari tutsada aldığım kilolara gördüğüm zarara deyse

Kızlar acil durum... Dün gece inanılmaz şekilde kanamam oldu 7 haftalık hamıleydım banyo kan gölüne döndü klozet teyken parca geldi acile gittik kanamam azalmıstı düşük tehliken var ama bebek sımdılık yasıyo dedıler gonderdıler sabaha karşı yıne kanamam oldu yıne gıttım ıgne verdı beklıyıp gorecegız dedı doktor bebek yanda dedı

Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucagına al inşallah

0
dedim iğne yapsanız dedi rahim filmi çekelim öyle devam edelim dedi belki sorun var boşuna iğne olma dedi..mm söylemedi karnımdan baktı zaten..ama ne bileyim o ağrılar akıntı yaptığım ovulasyon testi de mi yalan söylüyor anlamadım bu işi..:KK43:

Canım çatlatma iğnesini vurulmasanda o yumurtanın çatlama ihtimali var sen çalışmalara devam et Allahtan ümidini kesme

Back
X