• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar hayırlı,huzurlu cumalar herkese :dua: bu ay adetim ılk defa gecıktı bayagdır bu anı beklıyordum bebek sahıbı olmayı cok istıyoruz,idrar testınde 2.çizgiyi belırgın bı sekılde gormek bu ay nasıp oldu cok şükür rabbime :KK36:allah kısmet ederse p.tesi doktora gidicez inşallah hersey yolundadır,allah isteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın :KK46::dua::anneadayı:
Aminnnn canım benim amin İnan bizde o anı çok istiyoruz artık rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inş :anne:

ne güzel rüya canım temiz su ,yeşil renk hep hayırlı şeyler, tabirlerden baksana inş güzel haberlere dalalettir..ben umutsuz vaka artık bebiş rüyaları da görmüyorum:KK70:
:) aşkım bu bebişle alakalı mı bilmiyorum ki nasibim artacakmış mevkim yükselecekmiş fünya ve ahirette rahat edecekmişim dini tabirlerde tabiri bu bide çok sevindirici şeyler olacak hayatım değişecekmiş

Kızlar zikirler bittimi herkesin benim 4 kişi var bu günde biraz çekilen inşaallah dün gecede yasin Tebareke amme süresini okudum hepiniz için dua ettim bu cuma gününün ve Recep ayının hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah
Benim bitti canım, Rabbim kabul etsin inşallah

:) aşkım bu bebişle alakalı mı bilmiyorum ki nasibim artacakmış mevkim yükselecekmiş fünya ve ahirette rahat edecekmişim dini tabirlerde tabiri bu bide çok sevindirici şeyler olacak hayatım değişecekmiş

ee al işte hayatın değişecek sevindirici şeyler:KK45: bizi ne alakadar eder şuan ki ruh halimizle :KK70:

Back
X