Hayırlı geceler arkadaşlar... Belki size de umut olur diye anlatıyorum. Ben 6 yıl çocuk için bekledim. Gitmedik doktor birakmadim. Özelinden devlet hastanesine kadar. O kadar iğne ilaç yedim. Doktorlar sizin çocuğunuzun olmaması için bi sebep yok belli ki zamana ihtiyacınız var dediler en son aşılama denedik. Şiddetli bi sancı ve kanamayla o hayalimde suya düştü maalesef. Doktora tekrar gittim iki üc ay kendimi toparlamak istiyorum moralim tüp bebek kaldıracak durumda değil dedim. Öyle anlaştık ikinci ay tüp bebek için randevu verdi. Tüp bebek yapilacak olan ay adet olmayı bekliyodum baktim bir gün gecikti iki gün üç gün derken bi haftam geçti evde test yaptım iki çizgi ama biri silikdi inanmadim kan verdim ve mutlu haber hamileymişim. Yani diyecegim o ki umut herşeyden önemli. Tamam tedavi de önemli ama önce dua ve umut etmek daha önemli. Ben kaynanamla yaşıyorum birazda sorunlu bi ailem var ama esimi de çok seviyorum hep şöyle dua ettim Allahim bu eve katlanmak için bi sebep ver bana sonunda oldu şuan 6 haftalık hamileyim Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasını...