• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

kızlar birşey soracağım az önce dayanamayıp ovuşasyon testi yaptım adete 2 gün var. Yapma nedenim yumurtlamaya bakmak değil olası gebelik var mı diye ...normal test yapmaya cesaretim yok :) neyse ovu silik çıktı...bu olabilir birşey mi hormonlardan vs ..

kızlar birşey soracağım az önce dayanamayıp ovuşasyon testi yaptım adete 2 gün var. Yapma nedenim yumurtlamaya bakmak değil olası gebelik var mı diye ...normal test yapmaya cesaretim yok :) neyse ovu silik çıktı...bu olabilir birşey mi hormonlardan vs ..
Fotoyu atsana canım hamilelik varsa kopkoyu çıkıyor T çizgisi

Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Eski forumlarda pek hareketlilik yok. Ama burda paylaşımlar güzel :KK16: ben de bu ay Allahın izniyle hamile olmak istiyorum. Benim prolaktinim yüksek çıktı doktor dostinex verdi kullandım düşmüş. Şimdi de klomen verdi onu içiyorum.

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM. RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH

yok canım koyu değil silik benimki o zaman önemli birşey değil... foto yüklemeyi beceremiyorum :) silik zaten yani
canım silik genelde adetten önce çıkıyo bence umutlanma istersen yinede fotoyu at ama eger gebelik varsa adete 2-3 gün kala kopkoyu çıkıyo yani yumurtlama zamanı gibi

canım silik genelde adetten önce çıkıyo bence umutlanma istersen yinede fotoyu at ama eger gebelik varsa adete 2-3 gün kala kopkoyu çıkıyo yani yumurtlama zamanı gibi
anladım canım yok umutlanma değil zaten haftasonu yolaçıkacağım var mı acaba düşüncesiyle yoksa ona göre rahat olurum diyeydi :) yoksa hiçbir belirtim yok yani

inşallah canım pek umudum yok nasip tabii.. ovulasyon testi yapmıştım dün merakıma yenilip :) tertemiz hiçbişeycikler yoktu... zaten akıntı vs de yok.. kısmet adet öncesi vücudumu dinlemek istemiyorum ama galiba ben de artık alışkanlık oldu...
Tabiki vucudunu tanimak guzel bisey
Öyle yapmaya çalışıyorum canım bende o yğzden bebeğe yormak istiyorum kötüyü çağırmayayım diye ama işte bazen aklımdan çıkmıor ya
Hic biseye yorma abla sonra uzuluyoruZ

Back
X