• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Cevab verenlere çok teşekkür ederim gercekten tek tek yazamadım çok giremiyorum etiket yapmayıda bilmiyorum :) içimi rahatlattınız banada bişey olmaz gibi geldi çünkü acı hissi bile olmadı . yine arada az az akıntı şeklinde oluyo doktor çok normal dedi . Ama 6.haftamdayım kalp atışı duyulmadı henüz ne zaman duyulur acaba meraktayım 10 gün sonra gel demişti.
Canim sen memkinli davran genede tamm mi kendini yorma Allahin izniyle imsallah bisey olmaz ...

Kizceler benmde bat bugün gelen yok.insalahta gelmes.Bendede iki gündür karnimda aşırı bi şişkinlik var ve kasiklarima sanci giriyo çok. Sabahlari bile uyaniyorm yani.Bilmiyorm bakalm gecen sefer geceye kadar bekletti gece 12 de gelmişti.

Kizceler benmde bat bugün gelen yok.insalahta gelmes.Bendede iki gündür karnimda aşırı bi şişkinlik var ve kasiklarima sanci giriyo çok. Sabahlari bile uyaniyorm yani.Bilmiyorm bakalm gecen sefer geceye kadar bekletti gece 12 de gelmişti.
İnşallah gelmez cnm ya benimde öğlen kahverengi leke geldi devamı gelmedi bakalım ne olcak

Back
X