• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Eklentiler

• 2017-04-24-10-41-49.webp
    2017-04-24-10-41-49.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 29
Slm canlar bol bol hamiş haberi aldıgımız bir hafta olsun inşaAllah

Amin amin inşallah :-) güzel haberler duymak iyi geliyor. Kızlar bişey sorcam ben klomen kullandım doktor adetin 5.günü başlattı 5 gün içtim. Cinsel ilişki yok dedi o günlerde. Ayın 26 sına kadar yok. 26-28-30 tarihlerini verdi. Ama bu ay adetim garip bi şekilde erken bitti. Kaç gündür de akıntım var erken yumurtlama ihtimalim var mı acaba?

Canım Allah razı olsun düşünmüşsün..
Çekilecekti aslında ama yumurtaların yoğun olması sebebiyle bu ay klomeni deneyip 1 mayısta gelişme var mı yok mu ona bakacak eğer var ve hala gebelik olamıyorsa o zaman önümüzdeki ay çekilecek.. şu an iyi haber yumurta rezervimin bolluğu.. sadece tembeller dedi onları hareketlendirmeye çalışacağız bu ay.. sonrası.. bakalım.. kilo vermen gerekiyor biraz dedi.. 48 kiloydum ben 11 kilo aldım 4 ayda.. bu kesinlikle etken dedi.. ani kilo artışı yani.. koşuları artırdım bende..
Bu ay içimde garip bir umut oluştu sanki.. kıpır kıpırım..
Y yumyumyumiyum fıstığım sağolasın sende düşünmüşsün Allah razı olsun

sende benim gibiisn canım yumurtlar bol ama çatlamıyor tembeller buna da şükür canım napalım inş bu ay bizim için iyi gelecek elimizden geleni yapalım da Allah büyük..bende de lekelenme başladı adet olucam en azında 3 gün gecikti adet buda güzel bişey benim için..

Back
X