- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #12.581
Sakin sakin bebeğimi bekliyorum yeterki o sağlıklı sagsalim doğsungeçern geçer gönlünü ferah tut çok stres bebeğede zarar unutma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin sakin bebeğimi bekliyorum yeterki o sağlıklı sagsalim doğsungeçern geçer gönlünü ferah tut çok stres bebeğede zarar unutma
Bwnde cok guldumAşkım sen dedin ya hem iş olsun hem kolaylık olsun diye ona amin dedim de tabi mesaja cevapla diyorum sayfa aşağıdoğru kayıp gidiyor o ara bu mesaja denk geldi demek ay çok güldüm
![]()
İnşallah bebiş vardırİnşallah ablacım zaten çarşamba günü adet tarihi ben bi üç beş gün sonra test yapayım diyorum abla ya tabi adet olmazsam eğer ki inşallah olmam
İnşallah kuzu olsun biraz büyüteyim ikinciyi yapayım :)İnşallah bebiş vardır![]()
Hahahahaha aynen anneme diyorum hemen ikinciyi yapıcam hazırlanİnşallah kuzu olsun biraz büyüteyim ikinciyi yapayım :)
ben ayın başında soğan kürü ve hayıt tohunu kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmiyorum ama soğan kürü akıntımı artırmıştıkimse kür yapmıyor mu yaa bekleyenlerden![]()
Arkasjmada oyle denislerdi iliski yasak dediker sonra kendiliginden kayboldularHanımlar yeni doktordan geldim 8 hafta 3 günlük hamileyim kesenin altında kanama alanı var dedi progestan yazdı dinlen dedi kanama alanı Zaman'la kaybolurmu bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Ben bekleyemem malum yaş 31 ancak yani :)Hahahahaha aynen anneme diyorum hemen ikinciyi yapıcam hazırlantabi rabbim nasip ederse
Ben tabletini kullandım hormonlara iyi geldi canım pko var bendeKIZLAR HAYIT TOHUMU KULLANAN VAR MI İŞE YARIYOR MU
amin canım bu ay olmadı bakalım soğan kürü deneyeceğim içebilirmiyim bilmiyorum tadından ama zorlayacağım umudumu kesmedim her yolu deneyeceğim :) hepimiz biran önce kavuşuruz inşallahhŞifa olsun inşallah canım benim
Aminnnn inşallahhhh canımMinik mucizemi rabbim sagsalim kucagıma almayı nasip etsin rabbim isteyen her kadına tez Zaman'da evlat nasip etsin
Canim napim bisey akkima takildi ben her sabah soganli yumurta yiyorum acaba sogan suyunun yerini dolduruyormu ?sevcanvildo canımmmm napıyorsun
varya sorun yüzümde gülümsemeye neden oldu allah iyiliğini versin emiCanim napim bisey akkima takildi ben her sabah soganli yumurta yiyorum acaba sogan suyunun yerini dolduruyormu ?
Hadi ya bilemedim İnan bende bazen direk yemek daha iyi gibi geliyor İnan bilmiyorumCanim napim bisey akkima takildi ben her sabah soganli yumurta yiyorum acaba sogan suyunun yerini dolduruyormu ?
tadı çok aşırı kötü değilamin canım bu ay olmadı bakalım soğan kürü deneyeceğim içebilirmiyim bilmiyorum tadından ama zorlayacağım umudumu kesmedim her yolu deneyeceğim :) hepimiz biran önce kavuşuruz inşallahh
:) sen yine suyunu iç canım onu da ye belki daha etkili olurCanim napim bisey akkima takildi ben her sabah soganli yumurta yiyorum acaba sogan suyunun yerini dolduruyormu ?
testere dişli aslan pençesi kürünü biliyor musun ya da denedin mi soğan kürünü içemeyenlere öneiyordutadı çok aşırı kötü değil