- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.001
Bugün ki ovulasyon testi
CANIM YUMURTLAMA BAŞLAMIŞ 3-4 GÜN İÇİNDE İKİ KOYU ÇİZGİ GÖRECEKSİN AMA SEN BU GÜNDEN BAŞLA ÇALIŞMALARA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ki ovulasyon testi
Kızlar şu dakikaya kadar hiç bişeyim yoktu eşimin mesajını gördüm moralim yerlere indi resmen çok üzüldüm durumumu sordu ağrım var ama kanama olmadım dedim ya gecikecek yada bebiş var hadi hayırlısı demiş onda bi sıkıbtı yok çok şükür benden kaynaklı olmuyor çok üzüldüm adamda her ay bi umut bekliyor sonrasında hüsran göstermiyorda ben üzülmeyeyim diye yaşımdan utanmasam oturup hıçkıra hıçkıra ağlayacam![]()
iyi Allaha şükür ablacım sen nasılsın..sabah adet oldum bekliyordum zaten..şimdi sıra rahim filminde 10 gün içinde çekilmem gerekiyor onun sonucuna göre ilerliycez dedi doktor..
Yaptım canım hamile değilim bu sabah yaptım bişey yok benim böyle başlayıp sökülüyor zaten
Kızlar bu arada küçük bi operasyon geçirdim biraz önce.El bilek kasında iltihp vardi.Onu yaptrdm.Rabbm hepimize siflr versin.güç versin.Her gecenin bi gündüzü vardr inşallah.
Dün lekelenmem başladı abla bugünde çok az akıntıyla geldi sabah çok fazla ağrım vardı sökülecek tamamen dedim ama olmadı gecikecek galibaCANIM NABER ADET GÜNÜNDESİN VARMI GELİŞME
Slm canlar temizlik mağduru geldi nasılsınız
DEMEK TAHMİNE GÖRE GEÇ YUMURTLADIN TATLIM. RABBİM HAKKINDA NE HAYIRLISI İSE NASİP ETSİN BİR TANEMDün lekelenmem başladı abla bugünde çok az akıntıyla geldi sabah çok fazla ağrım vardı sökülecek tamamen dedim ama olmadı gecikecek galiba
Abla ben bu ay umursamadım hep bi uğraş buldum eşimin mesajına takıldım ya yoksa inanki takılmıyordum geçen aylardaki gibi adam gmstermiyor ama hevesli demek o haberi ona vermek istiyorum annemin ilk beş sene olmamış çocuğu halamın hiç olmadı amcamında olmadı korkuyorum ya bilmiyorumTEST YAPTIN DEMEK HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AMA UMUDU YİTİRMEK YOK BE GÜZELİM SEN ARAMIZDAN EN POZİTİF OLANDIN YAPMA BİR TANEM BUDA BİR SINAV İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ
Bide çatlatma iğnesi yaptırdık yani saçmalığa bak ya bilseydim hiç uğraşmazdım boşa hormon alıyoruz vücudaDEMEK TAHMİNE GÖRE GEÇ YUMURTLADIN TATLIM. RABBİM HAKKINDA NE HAYIRLISI İSE NASİP ETSİN BİR TANEM
Yok abla ya digeri bozuk tabikiİKİNCİ TEST BOZUK BENCE CANIM
Ya ovu testide hala koyu çıkıyır abla anlayamadım bu işten bişey ya pkolular geç yumurtluyırmuş bi yerde okudum 21.ci günde oluyormuş çoğunun yumurtaması ondan mı koyu ki bilemedim şimdi aklıma ilk gittiğim doktor kontrolü geldi gerçektende 26.cı günde gittim yumurta büyümüştü progesteron 15.33 çıkmıştı çok kaliteli yumurtlamışsın dedi boşuna ilaç kullandım yumurtluyormuşum işteCANIM DUR YAA AĞLAMA RABBİM NASİP ETMEDİKTEN SONRA SENDEN ONDAN KAYNAKLANMASININ BİR ANLAMI YOK Kİ CANIM. NE UMUDSUZ VAKIALAR GÖRDÜM GEBE KALDILAR RABBİM OL DESİN OLUR SEN RAHAT OL BİR AMA SENİ ANLIYORUM HORMONLAR ETKİLİYOR SENİ
Abla ben bu ay umursamadım hep bi uğraş buldum eşimin mesajına takıldım ya yoksa inanki takılmıyordum geçen aylardaki gibi adam gmstermiyor ama hevesli demek o haberi ona vermek istiyorum annemin ilk beş sene olmamış çocuğu halamın hiç olmadı amcamında olmadı korkuyorum ya bilmiyorum
HAYIRLISI OLSUN BİR TANEM. BENDE BİR ADET OLAYIM BENİMDE ÖNÜMDE RAHİM FİLMİ VAR ÖNÜMDE HAKKIMIZDA HAYIRLISI BİR TANEM. BENDE İYİYİM ŞÜKÜR
Bide çatlatma iğnesi yaptırdık yani saçmalığa bak ya bilseydim hiç uğraşmazdım boşa hormon alıyoruz vücuda
YOK BE KUZUM SİZ ADETİ BEKLİYORZUNUZ YAA NASIL ÖZENİYORUM BENDE BEKLENECEK BİRŞEYDE YOK BOŞAdaha olmadın dimi sen işte adet olmadan da herhangi bir tedaviye başlanamıyor
filmi araştırdım sonraki üç ay önemliymiş gebelik açısından onu düşünerek korkumu yenmeye çalışıyorum..
Ya ovu testide hala koyu çıkıyır abla anlayamadım bu işten bişey ya pkolular geç yumurtluyırmuş bi yerde okudum 21.ci günde oluyormuş çoğunun yumurtaması ondan mı koyu ki bilemedim şimdi aklıma ilk gittiğim doktor kontrolü geldi gerçektende 26.cı günde gittim yumurta büyümüştü progesteron 15.33 çıkmıştı çok kaliteli yumurtlamışsın dedi boşuna ilaç kullandım yumurtluyormuşum işte
Orası öyle tabiki benim her işim çok zor oluyor zaten allahım bu konuda sınamasın beni inşallah abla hiç bi işim kolay olmadı benim bu yaşıma kadar ama bunda öyle olmasın diye çok dua ediyorumCANIM ÖYLE DÜŞÜNME EŞİMİNDE TEYZESİNDE VAR AYNI DURUM EŞİMDE KORKARDI AMA OĞLUMUZ OLDU KALDIKİ TIP İLERLEDİ
RABBİM SEVDİĞİ KULLARINI SINARMIŞ BİR TANEM GÖNLÜNÜ FERAH TUTOrası öyle tabiki benim her işim çok zor oluyor zaten allahım bu konuda sınamasın beni inşallah abla hiç bi işim kolay olmadı benim bu yaşıma kadar ama bunda öyle olmasın diye çok dua ediyorum
Niye koyu çıkıyor abla bu kaç gündür gerçektende 22.ci güne falan denk geldi test olabilir mi kiBEN SENİN YAPTIĞIN KÜRLERİN ETKİSİ İLE YUMURTLAMADA SORUN YAŞADIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM YUMURTLAMA TESTİ İLE TAKİP VE GERİSİ RABBİMİN TAKDİRİ BİR TANEM