• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

M miyaz adet oldun mu kuzum

ELLERİNE SAĞLIK EVE DÖNÜNCE KENDİNİ EVEMİ ADADIN DİKKAT ET ARKADAŞIM
BEN İYİYİM ŞÜKÜR ADET GELMEDİ GÖĞÜSLERDE HASSASİYET VAR GELSİN ARTIK DİYORUM HAYIRLISI İLE
Evet özlemiş evim temizlikle hasret gideriyoruz..
Hayırlısıyla gelsin adet cnm..

Abla bilegimde tendinit vardi kasiltihabi onun icin bi operasyn gcrdm bugun.smdi kolum sarili yatiyorm
Gecmiş olsun cnm Rabnim şifalar versin

Abla bilegimde tendinit vardi kasiltihabi onun icin bi operasyn gcrdm bugun.smdi kolum sarili yatiyorm
Aha ben görmedim mesajı bunslımdaydım gündüz malum kocam geldi de az gözlerim açıldı kendime geldim biraz allah şifa versin canım çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah aşkım

Abla birde bn şimdi ilçede yasiyorm bu asln pncesini burdaki aktarlrda bulabilr miym ki .bide smdi adetn üçüncü gunndeym ne zamn basliycm ne kdr icecem
Canım bulamazsan gittigidiyordan istet orda iyi aktarlar var bende chia istetmiştim burda çok pahalıydı gelsin hemen başla diyecemde ilkin soğan kürü yapsan daha iyi olur soğan rahimi gebeliğe hazırlıyor ya canım bir ay kullanacaksın aslan pençesini testeredişli olacak ama iki çeşidi varya

Kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür kist filan oluşmamış tekrar klomen yazdı bu sefer günde 2 ye çıkardı ve mayıs 5 de yumurta kontrolüne çağırdı herşeyin temiz dedi bende niye olmuyor o zaman ne gerekiyorsa yapalım dedim rahim filmi kaldı bakilmayan ama sende gerek görmüyorum çünkü kimyasal gebelik gecirdin tupler açık olmasa hamilelik oluşmazdı dedi ben çok stresliyim ondan olur mu dedim sana bisey diyim mi dedi Allah ne zaman nasip eserse o zaman olur ama biz tedbiri elden birakmicaz sevinmen lazım eşinin de seninde sorunu yok dedi yani kızlar ben bu ay da denicem büyük konusmim ama olmazsa doktor takibini birakabikirim çünkü rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak birde klomeni sordum kilo aldım diye alakası yok dedi :)))gaz sancısı ve batma sorunuda yumurta çatlicagi zaman olurmuş kızlar yani anlicaginiz akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür kist filan oluşmamış tekrar klomen yazdı bu sefer günde 2 ye çıkardı ve mayıs 5 de yumurta kontrolüne çağırdı herşeyin temiz dedi bende niye olmuyor o zaman ne gerekiyorsa yapalım dedim rahim filmi kaldı bakilmayan ama sende gerek görmüyorum çünkü kimyasal gebelik gecirdin tupler açık olmasa hamilelik oluşmazdı dedi ben çok stresliyim ondan olur mu dedim sana bisey diyim mi dedi Allah ne zaman nasip eserse o zaman olur ama biz tedbiri elden birakmicaz sevinmen lazım eşinin de seninde sorunu yok dedi yani kızlar ben bu ay da denicem büyük konusmim ama olmazsa doktor takibini birakabikirim çünkü rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak birde klomeni sordum kilo aldım diye alakası yok dedi :)))gaz sancısı ve batma sorunuda yumurta çatlicagi zaman olurmuş kızlar yani anlicaginiz akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Çok şükür ki sorun yok canım. Rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize inşallah.

Back
X