• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ben test yaptım gebelik hcg 12 gibi negatif atmadım öğlen yemekten sonra baktım 2 gibi hafif 2. çizgi belirmişti.. dikkate almamak lazım dimi test bekletince bozuluyor galiba... normal testi 19 unda olcam erken de mi yapsam acabaa
Canım testi at bakalım.. Kuruyunca genelde geçerli değil diyorlar ama yorumlayalım at

ben test yaptım gebelik hcg saat 12 gibi negatif atmadım öğlen yemekten sonra baktım 2 gibi hafif 2. çizgi belirmişti.. dikkate almamak lazım dimi test bekletince bozuluyor galiba... 19 unda olcam erken de mi yapsam acabaa
AAAYY HEYACAN YAPTIM CANIM YAAA NEDEN OLMASIN GELMİŞ OLABİLİR MELEĞİN BEKLE BİRAZ DAHA VALLAHİ HEYACAN YAPTIMMM BEN

kızlar benim ovulasyon testlerine baktınız mi
kan sonucu henüz cıkmadı çok uzun zamandır hamile kalmayi bekliyorum
CANIM BAKTIM BEN OVİ TESTLERİNİN GEBELİK TESTİ OLARAK GÜVENİLİRLİĞİ KONUSUNDA PEK YOK AMA İNŞALLAH KAN SONUCUN MUCİZENİN SENİNLE OLDUĞUNU KANITLAR BİLDİR SONUCU OLDUMU

AAAYY HEYACAN YAPTIM CANIM YAAA NEDEN OLMASIN GELMİŞ OLABİLİR MELEĞİN BEKLE BİRAZ DAHA VALLAHİ HEYACAN YAPTIMMM BEN
yok ablacım yaa baktım internetten de bekleyince bozuluyormuş pek ihtimal yok ilk ben de görünce acaba dedim heycanlandım da ... theraflu falan içerim diye çok halsizlik var

canım herşeyin bi vakti saati var olacaksa zaten herşey boş yumurta sperm sayısı herşey boşş... ama olmayacaksa benim gibi 3 yumurta ve ideal sperm sayısı ile bile kalamazsın :KK43: boşver akışına bırak ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek..

Tabiki bnde inaniyorm canm.sadece zorluyo biras.o zamnda sabr diliyorm Allahtan

hayırlısı olsun.. Allah hayırlı zamanda biran önce isteyen herkese verir inşallah...

amin cnm inşallah allah kimseye evlat hasreti cektirmesin çok zor bir süreç günler geçmiyor artık kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum yıllardır bekliyorum bu benim 2. evliliğim ilk evliliğimde de olmadı bu evliliğimde 1 yıldır deniyoruz esimde varikosel çıktı amilyat oldu değerleri düzeldi sayılır ama işte tek bir sperm ve yumurta ya bakıyor her ay defalarca test yapiyorum tekrar tekrar yeni duydugum seyleri deniyoeum her adet zamani bi bunalima giriyorum 6 7 gün bir depresyon yasiyorum sonra kendimi toparliyorum ve beklenen gun geldiginde o tek cizgi görüyorum... allah ol derse olur hakkımızda hayırlısı

amin cnm inşallah allah kimseye evlat hasreti cektirmesin çok zor bir süreç günler geçmiyor artık kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum yıllardır bekliyorum bu benim 2. evliliğim ilk evliliğimde de olmadı bu evliliğimde 1 yıldır deniyoruz esimde varikosel çıktı amilyat oldu değerleri düzeldi sayılır ama işte tek bir sperm ve yumurta ya bakıyor her ay defalarca test yapiyorum tekrar tekrar yeni duydugum seyleri deniyoeum her adet zamani bi bunalima giriyorum 6 7 gün bir depresyon yasiyorum sonra kendimi toparliyorum ve beklenen gun geldiginde o tek cizgi görüyorum... allah ol derse olur hakkımızda hayırlısı
anlıyorum canım.. çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz adet dönemi hormonlar ile çok etkileniyorum ben de çok istiyorum olsun biran önce ama elden gelen bişey yok Allah ne zaman isterse o zaman olacak.. Sabırla dua edicez elimizden geleni yapmaya devam edicez yaşın daha çok genç... çok evladın olur daha üzülme ;)

Canm yalnz deilsin merak etme hepimiz geciriyoruz bu zor günleri.Sabir etmektn baska elimize gececk bisey yok.en azndan isyana kapilmayalm diyirz napalm

Grubumuzda Anne olduğunu bildiğim A anneveoglusu ve N Nazo-58
Anneler gününüz kutlu olsun..

Bende anneyim.. Melek annesi.. Çok zor bir gün geçiriyor olacağım Allahım yardım etsin..

Geriye kalan güzellerim sizlerde bir sonraki anneler gününüzü yavrularının kokusuyla yaşayın Telaşımız kilosu kakası bırtı olsun..

Anneler Günümüz Kutlu Olsun
Sagol kuzum..
Seneyw anneler gününde inş sizlerde bebişlerinizke birlikte kurlarsınız .
Nasılsınız canlar remizlik derken giremedim hiç.
Sogan kürüne basladım bende hayırlısı olur İnşaAllah

Canım bu kadar üzerine düştüğün için olmuyo hepimizin derdi bu :( yaşın kaç bilmiyorum ama eşinin değerleri sınırda ise aşılama veya direk tüp bebek denesen daha garanti olur... Birde sana tavsiyem erkenden test yapma sonra adet gunun beklemek çok sıkıcı oluyor ben bunalıma giriyorum

Canım bu kadar üzerine düştüğün için olmuyo hepimizin derdi bu :KK43: yaşın kaç bilmiyorum ama eşinin değerleri sınırda ise aşılama veya direk tüp bebek denesen daha garanti olur... Birde sana tavsiyem erkenden test yapma sonra adet gunun beklemek çok sıkıcı oluyor ben bunalıma giriyorum

Kesnlkle sana katiliyorm duygucm

Back
X