• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aynen oyle kuzum aynen zaten stresli yapipta niye iskence haline getirelm.canm sende ilk bebeğini mi bekliyodn.ne zamndr bekliyodun
Canım benim 5 ay önce bi kaybım var ona normal yolla hamile kalmıştım şimdi tekrar deniyorum Rabbim inşallah çok aratmaz. Bu ay hsg çekindim daha umutluyum inşallah hsgden sonraki ilk 3 ay da olma ihtimali yüksekmiş doktorum öyle dedi.. Senin ilk mi??

ben test yaptım gebelik hcg saat 12 gibi negatif atmadım öğlen yemekten sonra baktım 2 gibi hafif 2. çizgi belirmişti.. dikkate almamak lazım dimi test bekletince bozuluyor galiba... 19 unda olcam erken de mi yapsam acabaa
Kuzu bi atsana bakayım o şekilde öğrenen var ama yani erken olunca hemen çıkmayabiliyor sonra silik çıkıp hsmile olanlarda var yanlış çıkanlarda at bakayım bi merak ettim

Canım benim 5 ay önce bi kaybım var ona normal yolla hamile kalmıştım şimdi tekrar deniyorum Rabbim inşallah çok aratmaz. Bu ay hsg çekindim daha umutluyum inşallah hsgden sonraki ilk 3 ay da olma ihtimali yüksekmiş doktorum öyle dedi.. Senin ilk mi??

Ay canm kaybn var tabiki çok üzücü gecms ilsun dilerm ama hamile kalma ihtimalin bile cok sevndirici.o zamn senn sansin yuksek bnce canm benm :).evet canm bnmde ilk 7 aydr bekliyorz bizde.bakalm Rabbm ne zamn ol derse.

Ay canm kaybn var tabiki çok üzücü gecms ilsun dilerm ama hamile kalma ihtimalin bile cok sevndirici.o zamn senn sansin yuksek bnce canm benm :).evet canm bnmde ilk 7 aydr bekliyorz bizde.bakalm Rabbm ne zamn ol derse.
Benimde ilk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra olmuştu inş sende mutlu haberi tez zamanda alırsın canım hiç olumsuz düşünme.. Ben artık ne yaparsam yapayım olmuyo deyip spora başladığım ay hamile kaldım.. Hamile iken 1 hafta pilates yapmışım o büyük topun üstünde düşün ama hiç bişey olmadı bebeğime :) yani olmaz diye bişey yok Rabbim nasip ederse tek ilişki ile bile oluyo

Benimde ilk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra olmuştu inş sende mutlu haberi tez zamanda alırsın canım hiç olumsuz düşünme.. Ben artık ne yaparsam yapayım olmuyo deyip spora başladığım ay hamile kaldım.. Hamile iken 1 hafta pilates yapmışım o büyük topun üstünde düşün ama hiç bişey olmadı bebeğime :) yani olmaz diye bişey yok Rabbim nasip ederse tek ilişki ile bile oluyo

Ay canm insallah ya.aslnda takmadigim zamnlarda oldu ama bilmiyorm bu ay da icim kıpır kıpır bazen cok depresif bakalm göreceğiz az kaldi ;) hepimzde hayrlsyla kavusalm inşallah

kızlar sizin bat tarihleriniz ne zaman? hamile kalabilmek için ekstra birşeyler yapiyormusunuz ?
preseed jel varmış kolay hamile kalmayi sağlıyormuş bu ay adet olursam yumurtlama zamani ı jeli kullanacağım
denemenin zararı olmaz ben şimdiden başladım yeni yöntemler düşünmeye :))

Back
X