- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.301
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ilk tedavi ayin miydi klomen mi kullandinKIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ilk tedavi ayin miydi klomen mi kullandinKIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Ne sitresi kız sakin neye sitres oluyorsun söyle bakim
Ne sitresi kız sakin neye sitres oluyorsun söyle bakim
Valla kuzucum herkesin inancı kendinedir dinde zorlama yok diyen ayrım yok diyen rabbim iken kulun ne haddine düşmüş bu ayrımı yapmak ben din mezhep ayrımı hiç yapmadım ailemde görmedim çünkü alevi sunni musevi hristiyan din yada mezhebin benim gözümde bi önemi yok eğer insansa kötülük barındırmıyorsa zararı dokunmuyorsa başım gözüm üstüne ha tersiyle aynı mezhepte olması zerre umuruma gelmez kapı önüne kış kış yani kişilik ayrımı yapıyorum ben iyi kişiliktekiler içeri kötü kişiliktekiler kapı dışarı ben allahtan korkarım tabiki herşeyi dört dörtlük yapamıyoruz o aşikar ama bi çoğunu bile yapsak kardır bana göre ha o ayrımı yapanlarda içinin pisliği dışına yansımış insanlar kişi kendini gördüğü gibi görüyor karşısındakini maalesef bu ayrımı yapmadığımın en büyük kanıtı eşim o da yapmaz allah razı olsun ondanda sizlerden de iyilik güxel davranış güzel huy mezheple değil kişilikle olur keşke tersini düşünen zihniyet bunun farkına varabilse
Ama canım hep diyorum o hallederde la havle zikrediyoruz inanarak zikredildiğinde çok hafifletiyor hayır olsun inşallah diyelimAblacm iki gündür sebebini anlamadan bi anda gelen gecirdigim ağlama krizleri psikoljk olarak diplerde hissetme falan.ondan stres oldm abla ama bugun daha iyiym şükür
Ama canım hep diyorum o hallederde la havle zikrediyoruz inanarak zikredildiğinde çok hafifletiyor hayır olsun inşallah diyelim
2. Ay klomen+menegon ve çatlama iğnesi canımHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ilk tedavi ayin miydi klomen mi kullandin
Yapılması doğru değil aşkım şimdi atıyorum ben aleviyim sunileri dışlamam mı lazım yada sen sunisin beni dışlaman mı gerek bu mezhep olayından az çekmedik biz kuzu bu konuda çok dertliyim yani ama buna rağmen herkesi bir kefeye koymayıp mezhep olayına giröeyip kişiliğe göre muamele ettim hep karşımdakilere ki bu ayrıma düşmüş olsaydım da kimse bişey diyemezdi yavrum biz çok çektik inanki burdakiler çok yobazlardı anlatılmaz yaşanır derler ya ondan işte neyse dedim ya en büyük kanıt eşim ve hep der ailesine bile sunnilikse inanmak o benden daha sunni diye ben adamı teşvik ediyorum cumaya git namazını kıl zikrini çek duanı et herkes kendi mezarına girecek kimsenin inanışını ibadet tarzını değiştirmek benim hiç mi hiç haddime değil kimseninde değil yaniKesinlikle abla söylediğin herseye katıldığım için bunu söyledim.mezhep ayrimi yapmam bnde.
Olabiliyor bazen canım insanız gaflete düşüyoruz şeytanın vesveselerine kapılabiliyoruz aslına bakarsan işimiz zor rabbim yine sınavını anlımızın akıyla geçmemizde yardım etsin bizlere evvel hak başka kimsemiz yok aslına bakarsan ne gelirse ondan o ne isterse o o istemdden kul aracı bile olmuyor işteInsallah abla yok dua ettm zaten abla sabir çektim hep inanki.
Olabiliyor bazen canım insanız gaflete düşüyoruz şeytanın vesveselerine kapılabiliyoruz aslına bakarsan işimiz zor rabbim yine sınavını anlımızın akıyla geçmemizde yardım etsin bizlere evvel hak başka kimsemiz yok aslına bakarsan ne gelirse ondan o ne isterse o o istemdden kul aracı bile olmuyor işte
Yapılması doğru değil aşkım şimdi atıyorum ben aleviyim sunileri dışlamam mı lazım yada sen sunisin beni dışlaman mı gerek bu mezhep olayından az çekmedik biz kuzu bu konuda çok dertliyim yani ama buna rağmen herkesi bir kefeye koymayıp mezhep olayına giröeyip kişiliğe göre muamele ettim hep karşımdakilere ki bu ayrıma düşmüş olsaydım da kimse bişey diyemezdi yavrum biz çok çektik inanki burdakiler çok yobazlardı anlatılmaz yaşanır derler ya ondan işte neyse dedim ya en büyük kanıt eşim ve hep der ailesine bile sunnilikse inanmak o benden daha sunni diye ben adamı teşvik ediyorum cumaya git namazını kıl zikrini çek duanı et herkes kendi mezarına girecek kimsenin inanışını ibadet tarzını değiştirmek benim hiç mi hiç haddime değil kimseninde değil yani
Ayy hadi gözünaydın canım çok güzelEvet canım gebelik testi ya normalde 3-4 dk içinde çıkıyorya benim damlatır damlatmaz çift oldu ondan emin olamadım tekrar yaptım yine aynı kan verdim gebelik varmış çok şükür![]()
KIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
sağol canım ediyorum sabahtan beri dualarım sizinleay nasıl sevindim ya Allahım bize de nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun canım bize de dua et olur mu![]()
Amin yavrum aminTabiki abla.ne demisler Rabbmn verdigide vermedigide imtihanimdir.bu dünya onun izninde dönüyo.yasayan mübarek iman ehli insanlarin sayesnde bu kdar inkarcilar yasiyo.Rabbmn merhameti de sonsuz.Insallah bizi celal sifatyla deil cemal sifatyla karsilasn
Ondan şüphem yok kesinlikle hatta artık attıkları iftiralara rabbim dahasını versin döksünler günahlarımızı diyorum beni alevi olduğum için istemediler bile ya en basiti iyide ben bu adama namazını kılma orucunj tutma gelde benim mezhebime dahil ol demiyorum ki dememde ben teşvik ediyorum adam benim teşviklerimle cumaya gitmeyi alışksnlık edindi o beni böyle sevdi ben onu öyle daha evlenmeden doğmamış çocuğum hakkında bile yorum yaptılar ya kız ben içimdekileri döksem varya nasıl dolu biliyor musun neyse sıkmayayım kimseyi kuzuÖyledir ablacm haklisin öbür dünyada Allah herseyn hakkini verecek inşallah skma canini
Ondan şüphem yok kesinlikle hatta artık attıkları iftiralara rabbim dahasını versin döksünler günahlarımızı diyorum beni alevi olduğum için istemediler bile ya en basiti iyide ben bu adama namazını kılma orucunj tutma gelde benim mezhebime dahil ol demiyorum ki dememde ben teşvik ediyorum adam benim teşviklerimle cumaya gitmeyi alışksnlık edindi o beni böyle sevdi ben onu öyle daha evlenmeden doğmamış çocuğum hakkında bile yorum yaptılar ya kız ben içimdekileri döksem varya nasıl dolu biliyor musun neyse sıkmayayım kimseyi kuzu
Evet kuzu rabbime çok şükür ben hep şükrediyorum benim işlerim çok zor olur karakter olarakta güçlüyüm belkide ondan dağına göre kar derler ya hani ama sonucu hayırlı oluyor hep allahıma milyonlarca kez şükürler olsun mücadele ettik didindik şimdi beraberiz ve çok mutluyuz ailemde akrabalarımda eşimi çok seviyorlar ama bak övmek için değil bu adam çok mütevazi çok saygılı sakin beni el üstünde tutuyor. konuşkan değil ama gören çok seviyor hani bazıları dille sevdirir ya kendini benimki konuşkan değil ama seviliyor :)Ayyy kiyamam abla ama sizin sevginiz cok guclu Allah size boyle bu sevda nasip etmiş daha ne olsun.Ee bu sevdanin imtihanida buyms demekki ablacm :))
Ayy cok sevindim cnm Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin dua et bizleredeKIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
ediyorum canım ediyorum.Ayy cok sevindim cnm Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin dua et bizlerede