- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.441
Abla yumurtlama dönemimi.sen lekelenmemde oldu demiştinKızlar yumurtluyorum ben adet gecikecek pehh yani bari zamanında olsaydım iyiydi :) neyse bakın testi atayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla yumurtlama dönemimi.sen lekelenmemde oldu demiştinKızlar yumurtluyorum ben adet gecikecek pehh yani bari zamanında olsaydım iyiydi :) neyse bakın testi atayım
Evet aşkım bu ay üç kere oldum lekelenme valla 21.ci gün bugün ama pko var bende yeni yumurtluyorum demek yada iki kez yumurtladım bilemedim ki şimdi kuzuAbla yumurtlama dönemimi.sen lekelenmemde oldu demiştin
Canım iki kere yumurtlama imkansızmış doktor demişti. Bugün ki test daha koyu öncekinden bence bugün yumurtlama cnm yarın çatlarEvet aşkım bu ay üç kere oldum lekelenme valla 21.ci gün bugün ama pko var bende yeni yumurtluyorum demek yada iki kez yumurtladım bilemedim ki şimdi kuzu
Evet kuzu koyu ne bileyim belirli dönemlerde olabiliyormuş zaten ben pkpyum diye çoklu yumurtlama olabilir demişti bizim sağlıkçı bi akraba var o. Tabi bekardım o zaman adetin 21.ci günü bugün ay gecikecek sitres olacam o test resimde çok açık duruyor canım son attığım bide bir saat bile beklememişti idrar ve çok fazla suyla çay içmiştim akşamki daha bi koyuydu çatlasın yoksa taşlayıp çatlatacam :) ağrım var yoruldum bide bugün azdı iyice bacağıma vuruyor sağdan yumurtluyorum yine benim ağrı erken başladı ama kuzu adet bitti bir hafta bile olmadan başladı üç kezde lekelenme olduCanım iki kere yumurtlama imkansızmış doktor demişti. Bugün ki test daha koyu öncekinden bence bugün yumurtlama cnm yarın çatlar
Lekelenme niye oluyor ki cnm.. Ben de güya 19 unda adet olacaktım bugün lekelenmem başladı yarın olurum.. Sen değerlendir bugünleri Can'ım kaçırma 14 gün sonra adet olursun döngün uzamış.. Benim ki de 26 güne düştüEvet kuzu koyu ne bileyim belirli dönemlerde olabiliyormuş zaten ben pkpyum diye çoklu yumurtlama olabilir demişti bizim sağlıkçı bi akraba var o. Tabi bekardım o zaman adetin 21.ci günü bugün ay gecikecek sitres olacam o test resimde çok açık duruyor canım son attığım bide bir saat bile beklememişti idrar ve çok fazla suyla çay içmiştim akşamki daha bi koyuydu çatlasın yoksa taşlayıp çatlatacam :) ağrım var yoruldum bide bugün azdı iyice bacağıma vuruyor sağdan yumurtluyorum yine benim ağrı erken başladı ama kuzu adet bitti bir hafta bile olmadan başladı üç kezde lekelenme oldu
Senin daha yeniymiş gittin mi doktora hiç kontrole fln.. Olur inşallah ya adet belirtisi yoksa umut vardır
Aa doğru unuttum Can'ım ama vardır ya tercüman falan burda sureyeliler telefonda Türkçe bilen birini açıyor hoparlörden doktor ona göre muayene ediyor... Ama daha yeni sizin olur hemen inşallah Can'ım buraya geldiğinde Hamiş kontrollerine gidersin :))Yok cnm yurtdisindaym gitsemde anlatamam derdimi. 2-3ay daha sansim var zatn sonra bir yil beklicem cocuk icin
İşte niye böyle okdu bilemedim kuzu ya gecikince kriz geçiRiyorum bildiğin biliyorum canım adetten önce olurum normalde bu kez farklı farklı zamanlarda üç kez oldum işteLekelenme niye oluyor ki cnm.. Ben de güya 19 unda adet olacaktım bugün lekelenmem başladı yarın olurum.. Sen değerlendir bugünleri Can'ım kaçırma 14 gün sonra adet olursun döngün uzamış.. Benim ki de 26 güne düştü![]()
Sende üzülme adet olacaksın diye canım gecikmesinde başka bişey istemiyorum ben ya bari zamanında olsunLekelenme niye oluyor ki cnm.. Ben de güya 19 unda adet olacaktım bugün lekelenmem başladı yarın olurum.. Sen değerlendir bugünleri Can'ım kaçırma 14 gün sonra adet olursun döngün uzamış.. Benim ki de 26 güne düştü![]()
Evet aşkım bu ay üç kere oldum lekelenme valla 21.ci gün bugün ama pko var bende yeni yumurtluyorum demek yada iki kez yumurtladım bilemedim ki şimdi kuzu
Aa doğru unuttum Can'ım ama vardır ya tercüman falan burda sureyeliler telefonda Türkçe bilen birini açıyor hoparlörden doktor ona göre muayene ediyor... Ama daha yeni sizin olur hemen inşallah Can'ım buraya geldiğinde Hamiş kontrollerine gidersin :))
Yok üzülmüyorum nasipte ne varsa yapacak birşey yok cnm beklemeye devam... Sen de doktor kontrolüne gidersin adet gecikince beklemesi daha zor cnm...Sende üzülme adet olacaksın diye canım gecikmesinde başka bişey istemiyorum ben ya bari zamanında olsun
Nasip cnm gerek kalmadan bu ay gelir inşallah bebişYok cnm araabistan gelismis bi ulke degil tip acisindan. Yanlis bi uygulama yapat guvenemem burdakine. Zaten ciddi rahatsizlik yasayan turkleri bile burdakiler ulkenize gidin diyolar. Araplarda ciddi rahatsizliklarda yurtdisina gidiyo. Tedavi icin burda bisey yaptirmam. Nasip herseyde vardir bi hayir
Canım o zaman iğne olmuştum bide bu derece koyu değildi benim yumurtlama geç oluyor sanırım ya bide bu ay aslanpençesi içiyorum ve kasık ağrım var bacağıma vuruyor fena haldeAbla senn gecen seferde boyle olmustu ya
Ay kuzu aslanpençesi içiyorum bi aylık kürü bitireyim öyle gidecem adetin iki yada üçüncü günü ama ay dolmadan gitmek istemiyorum evet gün geçmesin bari ya valla çok sitres oluyorum hsmilelik var diye değil şişiyorum vücut davul gibi oluyor gerginleşiyor amsn çok fena ya kuru kıru ağrı oluyor ama gelmiyor deli oluyorumYok üzülmüyorum nasipte ne varsa yapacak birşey yok cnm beklemeye devam... Sen de doktor kontrolüne gidersin adet gecikince beklemesi daha zor cnm...
Aynen gitmek lazım ben de aldım adetin 2. Gününe denk gelecek şekilde daha başlamadı kanamam yarın başlar diye düşündüm..bu sefer eşimden sperm testi alıncak hayırlısı bakalım.. Hayırlısı olsun bekliyorsak vardır bir nedeni... Kısmet...Ay kuzu aslanpençesi içiyorum bi aylık kürü bitireyim öyle gidecem adetin iki yada üçüncü günü ama ay dolmadan gitmek istemiyorum evet gün geçmesin bari ya valla çok sitres oluyorum hsmilelik var diye değil şişiyorum vücut davul gibi oluyor gerginleşiyor amsn çok fena ya kuru kıru ağrı oluyor ama gelmiyor deli oluyorum
Aay hamilemisin acep hade hayırlısı olsun cnmKızlar hepinize iyi akşamlar ben regli oldum demiştim ama bir tuhaf oldum regli olmadan önceki belirtiler hiç biri olmadı göğsümde hassasiyet olmadı iki gün biraz lekelenme oldu ve bu günde yumurta kabukları gibi bir şeyler geliyor neden olabilir
Tabiki kuzu allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin cümlesineAynen gitmek lazım ben de aldım adetin 2. Gününe denk gelecek şekilde daha başlamadı kanamam yarın başlar diye düşündüm..bu sefer eşimden sperm testi alıncak hayırlısı bakalım.. Hayırlısı olsun bekliyorsak vardır bir nedeni... Kısmet...
Yok canım zannetmiyorum herşey Bir tuhafAay hamilemisin acep hade hayırlısı olsun cnm