• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Abla bugün 21.ci gün ve öncesinde çok sıvı aldığım halde bu kadar koyu idrarıda bekletmedim ne yalan söyleyeyim geç yumurtluyorum ben demek ki ay bugün çok yorgunum ama ben :)

CANIM EPEYİ GEÇ OLMUŞ SENİN YUMURTLAMA NE YAPTIN YORGUN YORGUN İŞİ TAMAMLADIN MI :KK48:

Ya kizlar benm belim üstüne bi bel daha geldi sanki kocaman bi simit ve karnmda sanki 3 4 aylk hamile karni gibi oldu Allahm bu neydi ya iki dk da kilo falan mi çıktı ki ya bu ne kadar şişkinlik! !

ADET ÖNCESİ BENİMDE ŞİŞKİNLİĞİM OLUR CANIM. GAZ SANCISI OLMASIN İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR AZ KALDI BATA

Kızlar hepinize iyi akşamlar ben regli oldum demiştim ama bir tuhaf oldum regli olmadan önceki belirtiler hiç biri olmadı göğsümde hassasiyet olmadı iki gün biraz lekelenme oldu ve bu günde yumurta kabukları gibi bir şeyler geliyor neden olabilir

ALLAH ALLAH NEDEN ÖYLE OLDU ACABA TEST YAPTIN MI TAM BİR SÖKÜLME OLDUMU CANIM

Umarım söz dinlemiştir ve çalışmıştır canım.. :oops:

İyiyim canımın içi Sen nasılsın? Dün yazdım da gözünden kaçtı heralde 28i miydi bat?

İYİYİM ŞÜKÜR HALSİZLİK VAR CANIM İNŞALLAH İLERLEMEDEN GEÇER GİDER
İKİ REGL TAKVİMİ KULLANIYORUM BİRİ 28 DİĞERİ 30 DİYOR BEN 30 MAYISI BAZ ALIYORUM

SENİN NE ZAMAN

benim doktor da 2-3 ay olma şansı yüksek dedi ama ben aşılama istiyorum dedim sen bilirsin dedi... 36 da bir oluyorsan normal canım bugünlerde olman :)

bende olmazsa bayramdan sonraya düşünüyorum tabi eşimi bekletebilirsem çok sabırsız hemen aşılama olsun istiyor o da bunaldı:KK43: benim yumurtlama bitmiyor bugünde akıntı geldi akşam değerlendirelim bakalım:KK70:

bende olmazsa bayramdan sonraya düşünüyorum tabi eşimi bekletebilirsem çok sabırsız hemen aşılama olsun istiyor o da bunaldı:KK43: benim yumurtlama bitmiyor bugünde akıntı geldi akşam değerlendirelim bakalım:KK70:

AAAA İKİNCİ KEZMİ YUMURTLUYORSUN BİTİRMİŞTİN SEN ÖZEL GÜNLERİ

HADİ BAKALIM RAST GELSİN O ZAMAN TEMMUZ SONUNDA İKİMİZDE AŞILAMA YOLU GÖZÜKTÜ İNŞALLAH GELİR KUZULAR O ZAMANA

canım hangi doktora gitmeye başladın. öncekini sormuştum memnundun gebzedeydi galiba

Doktor güleryüzlüydü başta iyiydi canım ama tedavi detaylarını araştırdıkça yanlış yaptığını gelişigüzel olduğunu anladım. Gebze Medical Park da Azize hanıma gidiyorum şimdi.

Back
X