• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Psikolojik olarak kendimi toparladim diyorum ama ruyalarima bile giriyor. Halsizlik ve yorgunluk desen hep var. Bugün bir de 10 saat okuldaydim çok yoruldum anlatamam. Sen nerde çalışıyorsun canim ?

canım kendini toplaman gerek bu da bir sınav yeniden dalların yeşerecek inşallah

Sağol bitanem şimdi geldim doktordan.. sonuçlar çok güzel hadi bakalım gelsin o bebis artık çok bekledin güzel anne dedi bana :)
Hayırlısıyla şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarımız dolacak pespese ben inanıyorum..
Sen nasılsın ne var ne yok canım

amin ne güzel drun var canım rabbim gönlüne göre versin

bende idare ederim izin dönemim gelmiş benim 19 haziranda çıkacağım vallahi cok bunaldım arzu

amin ne güzel drun var canım rabbim gönlüne göre versin

bende idare ederim izin dönemim gelmiş benim 19 haziranda çıkacağım vallahi cok bunaldım arzu
Allah razı olsun canım benim..
senin içinde çok sevindim vallahi.. bende bu yıl kpss belasıyla çok yoruldum gecem gündüzüm karıştı tatile ihtiyacım var ama bebiş için erteleyip duruyoruz heralde bu yıl çıkamayacağız bir yere.. aman o gelsin de :emir_bebek: eşek..

Bende iyiyim abla cok sukur. Iftar agirligi coktu ustume ☺ sen nasilsin nasil gidiyor?
Bende iyiyim canım bi sıkıntı yok tabi grip oldum onun haricinde adette gelmedi hala gecikti test yaptım bişey çıkmadı bi sökülsede rahatlasam çok fazla ödemim var Kuzucum allah kabul etsin orucunu vücut mayışıyor uzun süreli açlıktan sonra yemek yediğinde

Bende iyiyim canım bi sıkıntı yok tabi grip oldum onun haricinde adette gelmedi hala gecikti test yaptım bişey çıkmadı bi sökülsede rahatlasam çok fazla ödemim var Kuzucum allah kabul etsin orucunu vücut mayışıyor uzun süreli açlıktan sonra yemek yediğinde

Aynen oyle mayisiyo vucut. Doktora gitsene abla belki adet sokturucu ilaclar vardir. Gecikince cok kotu oluyo insan gercekten

Miyaz aslan pençesi iyi gelmedimi soğan kürü yapıyordun ne oldu
Canım aslanpençesini araya bişeyler girdi düzenli bi şekilde kullananadım ama kullandığım sürede tüylerim bile azaldı pkodan dolayı yüzümde tüylenme vardı ve geç çıkıyor öteki türlü gidip tahlil yaptırmadım bi adet olayım düzenli bi şekilde kullanacam allahın izniyle. soğanı geçen ay kullanmıştım pko olduğu için bu iki kürü dört kez yapmam gerek benim ama amelüyatlar iş güç düzenl olmadı maalesef kuzu

Back
X