• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İyi olacak inşallah sıkma böyle kendini canım ölüm mü ki çaresi yok sanki herşeyin var bi çaresi baksınlar bakalımda ne diyecekler bende adet olmadım dün kan verdim negatif balon gibi dolanıyorum ortslıkts ya öfff
Günaydın kızlaar.. canım ihmal etme doktora git muayene ederler. D Deli_manya geçer cnm sen de stres yapma.. onun için de bitkisel kürler vardır bir araştır oturma banyoları vs oluyordu geçer bir şekilde inşallaahh

Günaydın kızlaar.. canım ihmal etme doktora git muayene ederler. D Deli_manya geçer cnm sen de stres yapma.. onun için de bitkisel kürler vardır bir araştır oturma banyoları vs oluyordu geçer bir şekilde inşallaahh

Canm 15 gün içinde tekrar oldum sandım çünkü kadklarmda ve belim de bi ağrı oluştu onun için bıgun tekrar verdm ama çok şükür temiz çıktı.saraçoğlunda karnabahar kürü varmış onu yapcam inşallah

Canm 15 gün içinde tekrar oldum sandım çünkü kadklarmda ve belim de bi ağrı oluştu onun için bıgun tekrar verdm ama çok şükür temiz çıktı.saraçoğlunda karnabahar kürü varmış onu yapcam inşallah
HAdi geçmiş olsun canım sevindim. vücudumuzu çok dinliyoruz ağrılar birbirine girdi artık :))

Aynen öyle datlım ya ben bu ara çok sık sistit olduğumdan parayonaklaştm.
Sen naslsn canm nasl gidiyo
bu ay yumurtlama gününü kaçırdım rahatsızladım. Zaten tsh ayarlanmadı ramazan bitsin tekrar bi endokrine gideceğim.. sonra da klomen vs tedaviyeye başlamayı düşünüyorum inşallah.. eşime de test yapılır... olsun istiyorum biran önce başka şeyler ile ilgilensem de adet tarihim yaklaştıkça yine araştırma moduna giriyorum :))

Heyy kızçeler naslsnz M miyaz ardemir ardemir A anneveoglusu valla beni soracak olursanz nasl olduğunu bilmiyorm ya.hani sistit olmuştm ya şuanda kasıklarmda yine sızı ağrı olmaya başladı korkuyorm tekrar mı oldum ki diye çok korkuyorm.ama yumurtlama dönemndeym belki ondandr diyorm ama yok sistit beni çok korkutuyo.Allahm inşallah deildir.:KK43: ultrason randevum geliyo bu hafta sistit için son kararı vereck doktor bakalm ne olacak Allahm bu sistit beni artk parayonak etti inşallah düzelir Allahm dua edn bana canlar lütfen :KK43:
Canım belki de sistit sancısı değildir hem öyle olsa bile dermanı var en fazla 1 ay gecikir meleğimin gelmesi.. ferah tut içini fıstığım.. bende iyiyim cinsel perhiz vermişti ya doktor bugün bitiyor Allahın izniyle.. bakalım hsg nin gerçekten etkisi olacak mı

Günaydın canım benim iyiyim inşallah ama biraz stres var.Iki üç gün adet gibi kanamam oldu. Kurtajdan sonra ilk kontrolum inşallah herşey yolundadir.

Sen nasılsın canim adet olmadin demi?
Ödem sıkıntısı çekiyorum kuzu olmadım civan perçemi içmeye başladım bende kuru kuru sancıyor kasık bel ama gelmiyor kanama çok gerginim valla canım

Ne bilim ya hep hamilelk bekirtisi görmk isterken sistit belirtisinyordu beni ama napalm yapcak bişi yok Rabbm dermansz dert vermesn deil mi bu günlerde geçecek. Bide miyacm şimdi işe geldim de dedim veriyim bi idrar çünkü yine bi kasık ve bel ağrısı var.yunurtlamada bu kdar olmaz heralde.Abla sennde bu sefer baya gecikti sanrm ya miye böyle olduki asln pençesi içmiyomusun
Tam ayımı dolduramadım ki canım oraya koştur buraya koştur kaldı öyle civan perçemi başladım işte söksün diyede sende mısır püskülü iç arar ara yazdım sana çok iyi geliyor yavrum

Bitki içiyorum canım benim sökülecek temizlenecek inşallah evet mısır püskülü iyi ben tamamen unutmuşum onu :) yazdım arar ara yapması bilr çok iyi olur

Heyy kızçeler naslsnz M miyaz ardemir ardemir A anneveoglusu valla beni soracak olursanz nasl olduğunu bilmiyorm ya.hani sistit olmuştm ya şuanda kasıklarmda yine sızı ağrı olmaya başladı korkuyorm tekrar mı oldum ki diye çok korkuyorm.ama yumurtlama dönemndeym belki ondandr diyorm ama yok sistit beni çok korkutuyo.Allahm inşallah deildir.:KK43: ultrason randevum geliyo bu hafta sistit için son kararı vereck doktor bakalm ne olacak Allahm bu sistit beni artk parayonak etti inşallah düzelir Allahm dua edn bana canlar lütfen :KK43:

canım rabbim şifa versin inşallah bir şey yok sen bol bol suyunu iç arkadaşım

Çok şükür kuzu gözün aydın öyle bişey hissedersen yind mısır püskülü demleyip iç hatta olmazsa bile k olmaskn tabi ara ara yap cankm önlem almış olursun

Abla bnde şimdi sana onu soracaktm karnabahar baktm ama srtk kalmamış hiç bi yerde ya.mısır püskülüde mi iyi geliyomuş sistite

Ödem sıkıntısı çekiyorum kuzu olmadım civan perçemi içmeye başladım bende kuru kuru sancıyor kasık bel ama gelmiyor kanama çok gerginim valla canım

Abla geçen ay bnde öyleydim seni çok iyi anlıyorm alırı bi ödem ve gergnlk vardı ama gelecek inşallah tam olmamış ya bi ay sen iç civan perçemi maydanozda şyi söktürüyo abla onuda ye

Back
X