• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım 3 yumurtam var belki ikiz olur rabbim hayılısını versin ama çok heyecanlıyım :) inş ikiz ikiz gelirler kuzucuklar..
İkiz olacaklaarr :) hadi güzel haberlerini alalım canım inşallah bol şans sitres yapma tamam mı herşey güzel olacak sakin kalmaya çalış kuzu bol bol dua et rabbim inşallah yüzünü güldürür bu mübarek ayda

Doktora gitsen canım söktürücü falan verir. En azından hemen adet ol ki tekrar çalışmalara başla.
Canım bitki içiyorum zaten yeniden hormon almak istemiyorum vücuduma inşallah gelecek kırmızılar normalde bu bitkiler işe yarıyor bende şimdi söktürücü alsam sıkıntı yine bi 15 gün bekleyecem bu şekilde daha erken gelir belki hem yumurtalıklarda temizlenir inşallah böylelikle

Evet canlar velhasıl daydalı onuda içtim.ama ne kdar katnalıyn bi bardağa 2 çay kaşığı yazıyodu ama bana biraz fazla geldi abla ya tadı falan
Aşkım bir litre suya silme bi tatlı kaşığı koyup iç ben öyle yapıyordum gün içinde tüket yoksa acılaşıyor biraz tadını her şekilde veriyor zaten takılma yani

İkiz olacaklaarr :) hadi güzel haberlerini alalım canım inşallah bol şans sitres yapma tamam mı herşey güzel olacak sakin kalmaya çalış kuzu bol bol dua et rabbim inşallah yüzünü güldürür bu mübarek ayda
Ediyorum canım özellikle aşılama ile birlikte hergün meryem ve Yusuf suresi okuyayım diyorum çok hikmetli ikiside inşallah yüzümüz güler uğur getiririm size

Ayy valla hepiniz çok sağolun heyecanımı sayenizde yeniyorum Rabbim büyük içim kıpır kıpır bi yanım olcak bi yanım sakin ol diyo :)
sakiniz Rabbimden istemeyi biliyoruz Hayırlısıysa o yumurtalar yavru olsun minnak bal kavanozu sevelim istiyoruz.. yarın herşey tıkırında ilerleyecek he ilerlemiyorsa da hayırlısı buymuş diyecek ve sabırla bekleyeceğiz Gelecek canım inan ki gelecek..

sakiniz Rabbimden istemeyi biliyoruz Hayırlısıysa o yumurtalar yavru olsun minnak bal kavanozu sevelim istiyoruz.. yarın herşey tıkırında ilerleyecek he ilerlemiyorsa da hayırlısı buymuş diyecek ve sabırla bekleyeceğiz Gelecek canım inan ki gelecek..
Canım ben hiç illaki olsun demedim hayırlısını istedim tabiki olmazsa üzülürüm ama inanıyorum Rabbim başka bi kapı açacak

Slm canlar nasılsınız sweetdreams1985 sweetdreams1985 hayırlı haberlerle gel inşaAllah
Benim kahverengi lekelenme var bugün ilk defa böle oluyo agrım bel ve kasıkta hafif var
Kahverengi leke olup hamile olunur mu ki?
ve aleyküm selam canım.. yerleşme kanamasının rengi kahverengi ama kullandığın herhangi bir ilaç vs de renk değişimi yapabiliyor Hayırlı haberler inşallah :dua:

Canım bitki içiyorum zaten yeniden hormon almak istemiyorum vücuduma inşallah gelecek kırmızılar normalde bu bitkiler işe yarıyor bende şimdi söktürücü alsam sıkıntı yine bi 15 gün bekleyecem bu şekilde daha erken gelir belki hem yumurtalıklarda temizlenir inşallah böylelikle
Bebek olmayınca hemen adet olmak istiyor insan bekledikce de gelmiyor kırmızılar. İnşallah olursun bugün yarin canim

Back
X