• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

M miyaz @beren20 @Deli_manya @ebru_can_ebru A anneveoglusu N Nazo-58 @ardemir arkadaşlar aşılama yapıldı 10 dk masada bacak bacak üstüne attım Yattım sonra odaya aldılar 1 saat de odada yatacakmışım ondan sonra eve.. bakalım içimden dua ettim işlem boyunca biraz canım yandı kanülden dolayı ama bebiş gelecekse deger :KK66:

canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah bayram şekerlerin gelecek
inşallah rabbim bu uğraşlarının karşılığını gösterir

Burdayım canımcım :) iyiyim sen nasılsın? evet olmadım kan tahlili yaptırdım hamilelik yok doktor mağduruyum anlayacağın şişten çatlamak üzereyim yaa

o şişlik çok fena bir tanem yaa. inşallah tez zamanda sökülür bir tanem
bende idare ederim stresli günler geçirdim iş yerinde yeni yeni kendime geldim
19 haziranda 3 hafta izne ayrılacağım bakalım o arada eşimin tayin süreci var sonuçlanırsa tayini çıkarsa yeni memlekete ev bakmaya gideriz

hangi bitkiler var cnm sen de ne için kullanacaksın hormon değerlerini düzenlemek kist için testere dişli aslan pençesi, ama civan perçemi ile kaıştırıp kullananlarda var, omega 3 al takviye, kist varsa incir bal önermiyorlar büyütüyormuş
cnm son gittigimndoktor

o şişlik çok fena bir tanem yaa. inşallah tez zamanda sökülür bir tanem
bende idare ederim stresli günler geçirdim iş yerinde yeni yeni kendime geldim
19 haziranda 3 hafta izne ayrılacağım bakalım o arada eşimin tayin süreci var sonuçlanırsa tayini çıkarsa yeni memlekete ev bakmaya gideriz
Hayırlısı olsun canımcım valla zorki hemde nasıl zor ya bitki içiyorum gelecek inşallah kısa zamanda

iyiyim kuzum yaa allaha sukur sizleri takip ediyorum aslinda ama kendimi iyice bir nadasa aldim sanki :) yarin obur gun adet olucam basliyim bari birseylere dedim son gittigim doktor sana klomen+catlatma ignezi ise yaramaz dedi bende hic baslamadim ona bitkisel takviye alim dedim bunlari hazir mi alicam yoksa evde var hepsini karistiripmi icim cnm
Evde varsa yap canım hazır almana gerek yok ama kaynatmayacaksın demleyeceksin kuzu günde iki kere sen aslanpençesi içmiş miydin daha önce

cnm sin gittigim doktor degerlerin cok guzel dedi hicbir sikinti yok esindede bir priblem yok dedi civanpercemiyle aslan pencesi var bide hayit tohumu
Kuzu sana her ah bir olmuyor fsh yükselmeden amh değerine çok takılma dedik ama boşa sitres edip üzdün kendini canım bak çok şükür hiç bişey yokmuş hormonlar böyle bi ayı diğer ayını tutmaz

iş güç canım bugün çok yoruldum eve gidip yemek yapacak dermanım kalmadı... ben seni oldun sanıyorum canım sen bi git görün doktora yaa bakarlar iyice... 15 haziran benim de kesin 14 ünde gelir erken olacakmışım gibi
Olamadım maalesef canım kan verdim hamilelik yok bitkilere başladım tam kendimi toparlamadan doktora gitmek istemiyorum bi rahmi temizleyeyim evvela hatta bu ay korunmsyı düşünüyorum çünkü bu bitkiler düşüğe yol açıyor bebiş olursa eğer

Sende sağol canım benim. Allah kabul etsin bizide unutmadığın dualarına misafir ettiğin içinde alşah razı olsun kuzucum dinlen bol bol iş güç senden önemli değil
Dün evi süpürdüm topladım
Aşkım sen nerelerdesin ya evvela nasılsın kuzu?? Peki bakalım adaçayı içebilirsin kuzu civan perçemide içebilirsin ama o acı aslında kür halinde daha iyi olur canım civanperçemi hayıt otu aslanpençesi ve çoban çantası bu kür hsmile kalmayı kolaylaştırıyor ve hormonları dengeliyor yani yapacaksan acı oluyor biraz içebileceksen bu kürü tavsiye ederim ve yumurtalıkla alaka her olumsuz şeye etkili yoksa bile bakıma aldığını düşün canım ben başladım iki üç gündür içiyorum kuzu
Canım sen adet oldun mu gecikmişti

M miyaz @beren20 @Deli_manya @ebru_can_ebru A anneveoglusu N Nazo-58 @ardemir arkadaşlar aşılama yapıldı 10 dk masada bacak bacak üstüne attım Yattım sonra odaya aldılar 1 saat de odada yatacakmışım ondan sonra eve.. bakalım içimden dua ettim işlem boyunca biraz canım yandı kanülden dolayı ama bebiş gelecekse deger :KK66:

Hade ahyırlısı olsun cnm inşaAllah çiffter çifter geliş minişler darısı bizlere inş

Kuzu sana her ah bir olmuyor fsh yükselmeden amh değerine çok takılma dedik ama boşa sitres edip üzdün kendini canım bak çok şükür hiç bişey yokmuş hormonlar böyle bi ayı diğer ayını tutmaz
yaa aslinda bu gittigim doktor dediki neden amh ya bakmiski senin yasin genc hemen niye strese sokturmus seni falan dedi ama bu doktorda memlekette yaa orda olsaydim giderdim ona :(

Back
X