• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Selam kızlar nasılsınız? Bayadır giremedim sayfaları okudum hep :-)

yaa aslinda bu gittigim doktor dediki neden amh ya bakmiski senin yasin genc hemen niye strese sokturmus seni falan dedi ama bu doktorda memlekette yaa orda olsaydim giderdim ona :KK43:
Canım onu bi tarafa at senin fsh ta sıkıntı yoktu amh o kadar düşük olması için fsh bakılması gerek fsh sınırın üstünde olmalı ki erken menepoz mu diye amh bakılsın yani ondan şaşırmıştım doğruluk payı yoktu benim için yani dilede getirdim bunu hatırlarsan

Canım onu bi tarafa at senin fsh ta sıkıntı yoktu amh o kadar düşük olması için fsh bakılması gerek fsh sınırın üstünde olmalı ki erken menepoz mu diye amh bakılsın yani ondan şaşırmıştım doğruluk payı yoktu benim için yani dilede getirdim bunu hatırlarsan
evet cnm hatirliyorum fshimda bir sikinti yok cok sukur bu ay adet olduktan sonra basliycam cnm kullanmaya sonrada 21. gun bir daha progesteronuna baktir dedi doktor gayet iyi kendinden olusuyor catliyor bir sikinti yok dedi o yuzden klomen falan sana yaramaz dedi ancak asilama yaptircaksan kullanmalisin dedi eger progesterounun dusuk cikarsa kullan dedi bu ay baktiramadim diger ay baktirican

evet cnm hatirliyorum fshimda bir sikinti yok cok sukur bu ay adet olduktan sonra basliycam cnm kullanmaya sonrada 21. gun bir daha progesteronuna baktir dedi doktor gayet iyi kendinden olusuyor catliyor bir sikinti yok dedi o yuzden klomen falan sana yaramaz dedi ancak asilama yaptircaksan kullanmalisin dedi eger progesterounun dusuk cikarsa kullan dedi bu ay baktiramadim diger ay baktirican

Kuzu senin adet 28 günde bir mi oluyordu benim geç oluyor diye geç yükseliyor mesela doğal olarak ona göre baktır hem yumurtladığında sızı şeklinde bile olsa ağrı oluyor anlarsın o bitki banada tavsiye ettiğim çoğu insanada şifa oldu ben çok faydasını gördüm çok şükür adı üzerime zimmetlenecek en son :) büyük ihtimal seninde daha bi düzeltti bişeyleri allaha çok şükür canım bu sitreste kalkmış üzerinden çok sevindim valla senin için inşallah hayırlısıyla tez vakitte gelir yavrun rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi bu mübarek ay yüzü suyu hürmetine isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

iyiyiz cnm sen nasilsin varmi bebisler haareketler falan

Ben de henüz yok canım geçen ay klomen kullandım ama doktor takip etmeden gün verdi. Yumurtam fazla büyüdü çatlamadı kiste dönüştü. Doktor değiştirdim. Smear testine fln bakıldı temiz şükür doktor akışına bıraktı. 2 ay sonra gel kiste bakcam dedi.

Günaydn kızçeler.Ben dün iftar snrası namaza gittim camiye.ama çok duyguluydu benm için.ordaki maneviyat beni benden aldı.bütün içimi döktüm Rabbime hem ağladm hem kıldm namazı ama nası ya tutamadm kndimi namazn içinde zorla tuttum kndimi selam berir vermez döküldü yaşlar gözümden.Herşey için dua ettim afdiledim Allahtan.Hep sizleride geçirdim içimden dualarma kattım.Yani çok güzeldi maneviyat İnşallah Allahm kabul eder dualrımızı.

Back
X