• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Arkadaşım daha önce hiç gebelik testi yapmadın herhalde şaka mısın sen :eek: çift çizgi senin hamile olduğunu gösterir cidden mi soruyorsun yoksa bizle dalga mı geçiyorsun anlamadım.. Burdaki bi çok insan silik gözle görülmeyençizgiler için bile acaba hamile miyim diye kendini yokluyor sende bunu bizim gözümüze sokuyorsun:oha:
Ogle bir niyetim yok yani.. acaba diyorum testte yanılma payı varımdır diyorum.. çünkü uzun süredir bekliyordum bu çizgileri.
İki çizgi tabikide pozitif demek....okadar ini bebelerde biliyor

Anladm miyacm.Abla senin bu komşularda hep mi sıkıntılı ya huuu
Aynen canım zaten bi tane vardı benim ev müstakil iki katlı canım eşya götürüyorlar öyle bırakıyorlar girişi falan ben yıkayıp duruyorum gelip gidiyorlar boyuna çıktıklarında dış kapıyı açık bırakıyorlar artık kendileri oturmuyor ya benim evde umurlarında değil

Aynen canım zaten bi tane vardı benim ev müstakil iki katlı canım eşya götürüyorlar öyle bırakıyorlar girişi falan ben yıkayıp duruyorum gelip gidiyorlar boyuna çıktıklarında dış kapıyı açık bırakıyorlar artık kendileri oturmuyor ya benim evde umurlarında değil

Düşüncesizleerrr

Arkadaşım daha önce hiç gebelik testi yapmadın herhalde şaka mısın sen :eek: çift çizgi senin hamile olduğunu gösterir cidden mi soruyorsun yoksa bizle dalga mı geçiyorsun anlamadım.. Burdaki bi çok insan silik gözle görülmeyençizgiler için bile acaba hamile miyim diye kendini yokluyor sende bunu bizim gözümüze sokuyorsun:oha:

Kızz güldürdün ya beniii hiç güleceğim yoktu yahuu :KK71:

Yok canım daha aşılamanın 4, günü işlem yapıldığı için galiba bi yerler hafif zedelendi.. Senin neden akıntı oldu yorulunca hep mi oluyo

canım ne zamandır giremiyorum aşılama olmuşssun hadi hayırlı olsun bu mübarek ayda Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..nasıl geçti işlem zor muydu bizde kısmetse temmuz gibi düşünüyoruz da merak ediyorum..

İyi de haksız mıyım canım
valla cnm cok haklisin bazen dusunuyorum boyle yazanlar kendilerini tatmin etmeknicin yaziyorlar galiba benim olun bakkk beklemedigim anda demek icin sanirim kusura bakmayin ama bilipte boyle yazanlara cok sinir oluyorum ben

canım ne zamandır giremiyorum aşılama olmuşssun hadi hayırlı olsun bu mübarek ayda Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..nasıl geçti işlem zor muydu bizde kısmetse temmuz gibi düşünüyoruz da merak ediyorum..
bende temmuz gibi dusunuyorum gerci. bu ayda kararsizim ama fiyat olarak falan ne kadar ki bide hsg cekimi gibi birseylermi oluyor canin acidimi

bende temmuz gibi dusunuyorum gerci. bu ayda kararsizim ama fiyat olarak falan ne kadar ki bide hsg cekimi gibi birseylermi oluyor canin acidimi

hsg çekimi geçen ay yaptırdım ben ağrısız çekim yöntemiyle yaptırdım canım hiç yanmadı en azından bu aşamayı geçtim aşılamada..fiyatta bin lirayı buluyormuş sanırım bu hafta doktorumla görüşücem bakalım..

hsg çekimi geçen ay yaptırdım ben ağrısız çekim yöntemiyle yaptırdım canım hiç yanmadı en azından bu aşamayı geçtim aşılamada..fiyatta bin lirayı buluyormuş sanırım bu hafta doktorumla görüşücem bakalım..
ben hsgyi ocakta cektirmistimde asilamada dogal yolla olma ihtimalinden daha azmis tutma sansi benim ilk gittigim doktor oyle demisti yaa benim kafam cok karisik aslinda hic bunlarla ugrasmadan tup bebekmi yaptirsam diyorum

Back
X