- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #15.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bana var givide geldi yok gibide geldi yaa sen daha net goruyorsun yakindanSizce bişey var mı bugün yaptım da Yen'i atabildim size
Bende aynı durumdayım canım ikisi arası bekleyim en iyisi iki ay önce silik çizgi mağduru olmuştum o yüzden bekleyim bencnm bana var givide geldi yok gibide geldi yaa sen daha net goruyorsun yakindan
adet gunun gectimi cnmBende aynı durumdayım canım ikisi arası bekleyim en iyisi iki ay önce silik çizgi mağduru olmuştum o yüzden bekleyim ben![]()
Dün gösteriyor takvim 11 i olması lazımadet gunun gectimi cnm
o zaman insaallah bebegin seninledir cnm yaaa istersen su erken gebelik testlerinden yap bir tanede yada git kan testi yaptir umarim vardir bebegin yaaaDün gösteriyor takvim 11 i olması lazım
İnşallah canım benim yoruldum artık şuan güvenmiyorum ki yarın ya da sonra ki tekrar yaparım adet olmazsam haber veririm sizeo zaman insaallah bebegin seninledir cnm yaaa istersen su erken gebelik testlerinden yap bir tanede yada git kan testi yaptir umarim vardir bebegin yaaa
FulyaaaaaaMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA
insaallah cnm benim olmazsin bebegin vardir sen cesaret edip yapmissin test benimde 10 unda olmam gerekiyordu olmadim daha test falan yapmadim ama yapmayida dusunmuyorumİnşallah canım benim yoruldum artık şuan güvenmiyorum ki yarın ya da sonra ki tekrar yaparım adet olmazsam haber veririm size![]()
Kan baktırırsın kuzum aramızda bir gün var Şen'inle çok olmamış benim elimde olunca öyle sıkıldıkça yapıyoruminsaallah cnm benim olmazsin bebegin vardir sen cesaret edip yapmissin test benimde 10 unda olmam gerekiyordu olmadim daha test falan yapmadim ama yapmayida dusunmuyorum
ben almiyorum yoruldum artik her ay umutsuzluga dusmekten keske elimden birsey gelsede yapabilsek yaaaKan baktırırsın kuzum aramızda bir gün var Şen'inle çok olmamış benim elimde olunca öyle sıkıldıkça yapıyorum![]()
Ben ovülasyon aldım onunla verdiler canım sorma insan çok yoruluyor anlıyorum seni İnan Allah büyük dualarda buluşuyoruz elimizden bu geliyorben almiyorum yoruldum artik her ay umutsuzluga dusmekten keske elimden birsey gelsede yapabilsek yaaa
insaallah rabbim nasip eder cnmBen ovülasyon aldım onunla verdiler canım sorma insan çok yoruluyor anlıyorum seni İnan Allah büyük dualarda buluşuyoruz elimizden bu geliyor
Ama bana İnan herşey çok güzel olacak bu ay yoksa diğer ay rabbim kimseden kısmaz dua edip bekliyoruz ümitsiz olma lütfeninsaallah rabbim nasip eder cnm
cnm umitsizlik degilde boyle diye diye 20 ay olmus yaaaAma bana İnan herşey çok güzel olacak bu ay yoksa diğer ay rabbim kimseden kısmaz dua edip bekliyoruz ümitsiz olma lütfen
Bende onun yarısındayım çok yoruluyorum ben çok mutluyum diyemem ki sadece güçlü olmamız gerekiyorcnm umitsizlik degilde boyle diye diye 20 ay olmus yaaa
Bende onun yarısındayım çok yoruluyorum ben çok mutluyum diyemem ki sadece güçlü olmamız gerekiyor
insalar bana olur bakalim uzulme derken bile sanki bana aciyorlarmis gibi geliyor yaa bana kalsa ben bu zamana kadar tup bebek bile denemistim hep bekle dur milletin agzina baktim hep yaaa adet olursam 3. gunu gidip asilama teklif edicek doktoruma bir kere onu denedikten sonra maddi olarak kendimizi toplayincayada kadar birakiriz artik cocuk isini oyle dusundum bendeBende onun yarısındayım çok yoruluyorum ben çok mutluyum diyemem ki sadece güçlü olmamız gerekiyor
İnşallah bu ay gelir bebisin canımMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA
Hahahahaha alla seni güldürdün beni bakalım kuzum inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruzAh kızum benm ah hepimizde aynıyız.İnan bnde öok yorgunm bedenen deil ruhen.Artk en ufak şeylere oturup bağır çığır ağlıyorm çünkü doluyum..Allahtan sabır ve sükun diliyorm.sennde gecikti öylemi testnde sanki nişeyler var gibi ya ya kalbin kadar temiz deildi :))