• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

kıpkırmızı bir ovulasyon testi çizgim var kabak gibi :)

19. gün bugün.. hsg çekileli 14 gün oldu.. gene başladım gün hesabı tutmaya.. :KK55:

Arzucan sen ne yaptrmşyn bu ay neyin 19. Günü aşılalamamı? Unuttum vallahi kusuruma bakma.kafa kalmadı.ve sabah resmen uykudan yorulmuş bi şekilde kalktm ya

kıpkırmızı bir ovulasyon testi çizgim var kabak gibi :)

19. gün bugün.. hsg çekileli 14 gün oldu.. gene başladım gün hesabı tutmaya.. :KK55:

Arzucan sen ne yaptrmşyn bu ay neyin 19. Günü aşılalamamı? Unuttum vallahi kusuruma bakma.kafa kalmadı.ve sabah resmen uykudan yorulmuş bi şekilde kalktm ya

Arkadaşlar yarında benim adet günüm ne olur dua edin inşaallah bu ay hamile kalayım mübarek gecede duanızı istiyorum bende sizlere dua ediyorum inşaallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah dolar kucağın..

Adetin 19. günü fıstığım.. yumurtlama günümü tahkik etmek için günü yazdım Henüz birşey yaptırmadım hsg den başka..

Fulyaaaaaa :rolleyes:

Allah iyiliğini versin çift çizgiye o kadar odaklanmışım ki iletinin kalanını alıntı yaptıktan sonra okudum da öyle ayıktım.. Hadi çalışmalara devam.. çok çalışmamız gerekiyor çoook :KK73::KK73::KK73:
HERKES ÖYLE ANLAMIŞ SAYFADA

SENİN ÇALIŞMALAR SONA ERMİŞTİR BENDEN ÖNCE İDİ YUMURTLAMAN NE ZAMANA ADET TARİHİN

İyiyim canımm sen nasılsın evet oldum tahlil yaptırdım bebiş yoktu bitki içmeye başladım üçüncü gün geldi

HADİ BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIM :))
İYİYİM ŞÜKÜR ÖZEL GÜNLER GEÇTİ ARTIK ADETİ BEKLİYORUM BENDE

TÜRKİYEDE EN SON İFTAR EDEN 3 İLDEN BİRİNDE YAŞIYORUM ZAMAN UZUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Allah korusun ne depremi :KK57: bugünlerde memleket sallanıyor :KK43: inş şiddetli değildir canım.. Bende iyiyim aşılamanın 5. Gunu şimdilik bi belirttim yok inş bebişler benimledir

DÜN İZMİR DEPREMİ BURDAN DA HİSSEDİLDİ. VALLAHİ KORKUTTU CANIM YAA

İNŞALLAH MİNİĞİN/MİNİKLERİN GELMİŞTİR

Back
X