• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

benim yarın adet günüm bugün leke başladı çok düzenlidir kendisi sağolsun 1 gün gecikse heycanlancam ama yok ... nasip bakalım çalışmalara devam abla.. sen napıosun nasılsın

benimde geçmez günüm arkadaşım kızarım ne var biraz umitleneyim
yinede tam sökülme olmamış canım yaa

bende iyiyim çalışmaları yaptık bekliyoruz batı
yıllık izne ayrılıyorum pazartesinden itibaren 3 hafta
kyvdeler sonra annemlere geçeriz allah biliyor ya kyvdelerde zaman çabucak geçsin istiyorum. annemleri çok özledim.

benimde geçmez günüm arkadaşım kızarım ne var biraz umitleneyim
yinede tam sökülme olmamış canım yaa

bende iyiyim çalışmaları yaptık bekliyoruz batı
yıllık izne ayrılıyorum pazartesinden itibaren 3 hafta
kyvdeler sonra annemlere geçeriz allah biliyor ya kyvdelerde zaman çabucak geçsin istiyorum. annemleri çok özledim.
:) Allah kavuştursun sağlıkla ablacım.. ben de yoruldum artık adet takibinden tiroid takibinden hayırlısı olsun hakkımızda...

Şimdi sen kaç günde bi oluyon ki canm adeti ben bu işten bişey anlamıyorm yaa
Kuzum 34-36 günde bir regl oluyorum da biter bitmez hsg çekimi oldu ya ekstra 6 gün kanamam oldu son 2 gün lekelenme şeklinde..

canım sen yumurtlamışsın 3 gün çalış üst üste inşallah meleğini getirir bu süreç
rabbim hayırlısını versin inşallah
Inşallah canım benim cümlemize hayırlı haberler gelsin peşpeşe.. amin..

Ben geçen ay 16 sında olmuştum telefona yüklediğim program bir dahaki ay 12 inde regli olacak diyor döngü 28 günde bir şimdi döngü değişti 31 inci gün hâlâ tık Yok 16 sina kadar bekliyimmi yoksa yarın sağlık ocağına gideyim mı kan vermeye

Ben geçen ay 16 sında olmuştum telefona yüklediğim program bir dahaki ay 12 inde regli olacak diyor döngü 28 günde bir şimdi döngü değişti 31 inci gün hâlâ tık Yok 16 sina kadar bekliyimmi yoksa yarın sağlık ocağına gideyim mı kan vermeye

Canm olsa çıkardı silikte olsa heralde ya:KK43: bnce sen bekle

Back
X